Θανάσης Τζήλος: Σε παιχνίδι του Ολυμπιακού μετά από 5,5 χρόνια!

Γιώργος Μάντζιος28 Αυγούστου 2024

Ήταν η 9η Δεκεμβρίου του 2018, όταν ο Θανάσης Τζήλος σφύριζε για τελευταία φορά παιχνίδι του Ολυμπιακού, το 1-1 στην Ξάνθη με την ομώνυμη ομάδα.

Ακριβώς 10 ημέρες μετά, βιώνει έναν άγριο ξυλοδαρμό έξω από το σπίτι του στη Λάρισα, με τα ηχητικά ντοκουμέντα από τις κραυγές του στα βίντεο που κυκλοφόρησαν τότε, να συγκλονίζουν το πανελλήνιο.

Ο Λαρισαίος ρέφερι επιστρέφει στους ορισμούς 4 μήνες μετά, σε παιχνίδι Ατρόμητος–Απόλλων Σμύρνης τον Απρίλιο του 2019. Από τότε και για 59 (!) συνεχόμενους ορισμούς του, κανείς αρχιδιαιτητής δεν τον ορίζει σε παιχνίδι του Ολυμπιακού. 

Ούτε ο Μέλο Περέιρα, ούτε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ούτε ο Στιβ Μπένετ, ούτε ο Πίτερ Φρόιντφελντ. Αντίθετα σφυρίζει κανονικά σε παιχνίδια των υπολοίπων «μεγάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού ορίστηκε σε 9 παιχνίδια του Παναθηναϊκού, 7 παιχνίδια της ΑΕΚ, 5 παιχνίδια του ΠΑΟΚ και 4 παιχνίδια της ΑΕΚ.

Το Σάββατο στη Λαμία, λίγα χιλιόμετρα μακριά από την πατρίδα του τη Λάρισα όπου βίωσε έναν απίστευτο ξυλοδαρμό, περίπου 5,5 χρόνια μετά (για την ακρίβεια μετά από 68 μήνες) θα σφυρίξει και πάλι παιχνίδι των ερυθρολεύκων, αυτή τη φορά απέναντι στη Λαμία.

  • Οι επιθέσεις κατά των διαιτητών στο ελληνικό ποδόσφαιρο όλο και πληθαίνουν τα τελευταία χρόνια, με πιο σημαντικό παράδειγμα τον ξυλοδαρμό του Αθανάσιου Τζήλου. Από όλες αυτές τις επιθέσεις οι 38 παραμένουν ακόμα ανεξιχνίαστες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.