Θανάσης Παπακωνσταντίνου: «Βροχή» τα σχόλια για τη συναυλία-Ζητούμενο η ενότητα

Metrosport Team05 Οκτωβρίου 2024

Με το βλέμμα στραμμένο στη συναυλία, στη μνήμη των παιδιών τους, που χάθηκαν στην τραγωδία των Τεμπών, η Μαρία Καρυστιανού και ο Νίκος Πλακιάς επιχειρούν να ενώσουν πλέον τις φωνές τους, με όλους τους συγγενείς των θυμάτων, βάζοντας τέλος στην κόντρα που είχε προκληθεί.

Ύστερα από μία εβδομάδα αντιπαράθεσης για τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο και το αντίτιμο των 15€, ο Νίκος Πλακιάς με συγκινητικό μήνυμα στα social media, άφησε πίσω του την έριδα. Οι οικογένειες των θυμάτων τόνισαν ότι επρόκειτο για διαφωνία και ότι κοινός σκοπός παραμένει η δικαίωση των δικών τους ανθρώπων.

Η συναυλία με τη συμμετοχή πολλών γνωστών καλλιτεχνών έχει προγραμματιστεί για τις 11 Οκτωβρίου. Ένας εξ αυτών; Ο τραγουδοποιός Θανάσης Παπακωνσταντίνου, με καταγωγή από τη Λάρισα, προ λίγων ημερών έκανε ανάρτηση, επισημαίνοντας πως όπως και να έχει, ο ίδιος θα στηρίξει τους συμπολίτες του, θύματα των Τεμπών, όπως σημειώνει, παρότι απομακρύνθηκε από τα συναυλιακά δρώμενα.

Σύμφωνα με το θέμα, που παρουσίασε η σελίδα onlarissa, τα σχόλια έπεσαν «βροχή» από τους διαδικτυακούς του φίλους, επαινώντας τον για την απόφασή του…

«Έχω δώσει το λόγο μου στους συμπολίτες- συγγενείς θυμάτων των Τεμπών, που ήρθαν σε επαφή μαζί μου εδώ και καιρό και μου ζήτησαν -τιμώντας με έτσι να έχω συμμετοχή σε συναυλία για τη στήριξη του δύσκολου αγώνα τους για δικαιοσύνη, ότι θα είμαι εκεί και θα τους στηρίξω, παρ’ ότι έχω απομακρυνθεί από τα συναυλιακά δρώμενα. 

Τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη-το γεγονός είναι πολύ φορτισμένο για να έχει κανείς αμφιβολίες- και θα συνεχίζω να τους στηρίζω είτε είναι όλοι μαζί είτε μείνει έστω και μια μόνο οικογένεια. Είτε στο Καλλιμάρμαρο, είτε οπουδήποτε αλλού», έγραψε επί λέξει ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.