Θανάσης Κατερινόπουλος: Γιατί «έφαγε» κλήση ο Ταξίαρχος ε.α.

Metrosport Team16 Σεπτεμβρίου 2024

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό από την καθημερινότητά του ο ταξίαρχος ε.α. Θανάσης Κατερινόπουλος. Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» του Action 24, ο Θανάσης Κατερινόπουλος αποκάλυψε ότι στο παρελθόν έχει πάρει κι ο ίδιος κλήση από την αστυνομία, καθώς μπέρδεψε τις... ασφάλειες των οχημάτων!

«Κι εμένα ξέρετε με έγραψαν πριν δυο χρόνια, γιατί έκανα το λάθος να βάλω στα δύο αυτοκίνητα, που το ένα το χρησιμοποιεί άλλο μέλος της οικογένειας αλλά είναι στο όνομά μου, της ασφάλειας. Μπέρδεψα τις ασφάλειες, που ήρθαν ταυτόχρονα. Μάλιστα ο αστυνομικός με γνώρισε και μου λέει "στρατηγέ μου δεν έχετε ασφάλεια". Του λέω "έχω αγόρι μου" και μου είπε ότι είναι από άλλο αυτοκίνητο, γι' αυτό θα σας γράψω.

Και με έγραψε... Και του είπα ότι "ο τρόπος σού δείχνει ότι μια μέρα θα φας ξύλο και θα τον στείλεις κατηγορούμενο. Και όντως μετά από 1 μήνα τον έδειραν σε συμπλοκή με ταξιτζή.

Στη δική μου συνείδηση, χωρίς να είμαι παρών, είχε δίκιο ο ταξιτζής, κρίνοντας τη συμπεριφορά του σε 'μένα», σχολίασε ο Ταξίαρχος ε.α.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.