Θαναηλάκης: «Πρόκληση το Deal» - Σε προχωρημένες συζητήσεις με Alpha

Metrosport Team18 Ιουνίου 2024

Στροφή στην καριέρα του δηλώνει ότι κάνει ο Γιώργος Θαναηλάκης, ο αθλητικογράφος με χρόνια καριέρα στα media και εμπειρία στην τηλεόραση.

Μιλώντας στις κάμερες, ο «εκλεκτός» του Alpha τόνισε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Alpha, αποκαλύπτοντας ότι πέρασε και από δοκιμαστικό.

«Σαφώς και θα ήθελα να κάνω το Deal, είμαι άνθρωπος της τηλεόρασης πάρα πολλά χρόνια και πάντα είναι πρόκληση να κάνεις κάτι διαφορετικό. Εντάξει, για εμάς του αθλητικού ρεπορτάζ είναι λίγο ιδιαίτερο. 

Σαφώς και είναι μια στροφή στην καριέρα μου, αν και λίγο αργά βέβαια, αλλά εντάξει, ποτέ δεν είναι αργά. Ο Χρήστος Φερεντίνος το έχει παρουσιάσει με μεγάλη επιτυχία και έχει συνδέσει το όνομά του με το Deal», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Θαναηλάκης.

Παράλληλα, τόνισε ότι το Deal είναι από τα παιχνίδια που του αρέσει, έχει τρομερή ένταση, τρομερό σασπένς και βλέπεις και κόσμο που του δίνεται η ευκαιρία να λύσει το οικονομικό του πρόβλημα. Δοκιμαστικό έγινε, αλλά δεν ήμουν ο μόνος. Χτύπησε το τηλέφωνο και τώρα είμαστε στις συζητήσεις», δήλωσε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.