Θαλής Θεοδωρίδης: Η πρόκληση του Champions League και ο Κουλούρης

Metrosport Team05 Σεπτεμβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, Θαλής Θεοδωρίδης, ο οποίος πανηγύρισε μαζί τις παίκτριες του τη νίκη απέναντι στη Κιργιάτ Γκατ και μένει ένα παιχνίδι ώστε να βρεθεί στα Play Off του Champions League.

Αρχικά για το πρώτο βήμα της ομάδας: «Είμαστε καλά είμαστε υγιείς και ευχόμαστε μετά το παιχνίδι του Σαββάτο με τη Σερβέτ να πάρουμε την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League. Είναι μία σημαντική πρόκληση και διάκριση για όλο το σύνολο του οργανισμού ΠΑΟΚ».

Προσθέτοντας: «Νομίζω ότι δεν αλλάζουν πολλά πράγματα μεταξύ του τρόπου προπόνησης και εμψύχωσης, για παράδειγμα μπορεί να διαφέρει η κινησιολογία αλλά για παράδειγμα μπορεί να φωνάζω περισσότερο στις γυναίκες, αλλά καταλαβαίνουν ότι η φωνή μπορεί να έχει να κάνει με την ενεργοποίηση τους αλλά και μία στοχευμένη παρατήρηση».

Ενώ για την επίσκεψη του Ευθύμη Κουλούρη: «Τον Ευθύμη τον είχαμε πάρει στον ΠΑΟΚ όταν ήμουν και εγώ εκεί, είχε έρθει από τη Σκύδρα στην ομάδα και από κοντά είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για στιγμές του παρελθόντος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.