Τετέι: «Πριν 4 χρόνια έλειψα 5 ημέρες από το σχολείο για να με δοκιμάσει ο ΠΑΟΚ και με απέρριψε»

Metrosport Team21 Ιουνίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Ανδρέας Τετέι, με τον ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς να μιλάει αναφορικά με τα παιδικά του χρόνια και το σχολείο, τη φορά που είχε έρθει στον ΠΑΟΚ και τον απέρριψαν αλλά και το πως έφτασε να οδηγεί στην άνοδο την Κηφισιά με 12 γκολ σε 24 συμμετοχές πρωταθλήματος απορρίπτοντας προτάσεις 600.000 ευρώ.

Αρχικά για το τι σημαίνει για τον ίδιο να είναι εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας: «Το να παίζεις τον δικό σου ρόλο στην άνοδο μίας ομάδας αποτελεί ένα μεγάλη βήμα και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και ανοίγουν πόρτες στον δρόμο σου. Όπως συνέβη και στην περίπτωση μου , υπάρχουν προτάσεις τις οποίες θα εξετάσουμε με την ομάδα και τους εκπροσώπους μου».

Για τα όσα ακούγονται για μια πρόταση που είχε απορρίψει για να μείνει στην Κηφισιά: «Είχα μία πρόταση 600.000 από το εξωτερικό , αλλά την απέρριψα μαζί με την ομάδα, γιατί ήταν πολύ σημαντικός ο ρόλος που είχα και δεν θα ήταν σωστό να αφήσω τον σύλλογο στη μέση της χρονιάς ενώ είχα φανέλα βασικού. Έτσι αποφάσισα να μείνω στην Κηφισιά και να πετύχουμε μαζί τον στόχο της ανόδου».

Για τα παιδικά του χρόνια: «Δεν ήμουν τόσο καλός μαθητής, ή τόσο καλό παιδί, έλεγα πάντα στους καθηγητές ότι θέλω να πηγαίνω στην προπόνηση μου, στη μπάλα, δεν έδινε τόσο μεγάλη βάση, έχοντας μείνει και σε μία τάξη, ωστόσο ήθελα να μορφωθώ, να αποκτήσω γνώσεις».

Ενώ μίλησε για το αν έχει δεχθεί πρόταση από ομάδα της SL1: «Νομίζω ότι υπάρχει πρόταση από ομάδα της πρώτης κατηγορίας , αλλά δεν είμαι σίγουρος γι' αυτό. Ωστόσο πιστεύω ότι θα έχω».

Για την προοπτική της Εθνικής Ελλάδος: «Η Ελλάδα για εμένα είναι το σπίτι μου, η καταγωγή μου είναι από τη Γκάνα και τη Σιέρα Λεόνε, αλλά η Ελλάδα για εμένα είναι η χώρα που μεγάλωσα».

Ενώ για τον ΠΑΟΚ και τον Άρη, σημείωσε: «Είναι πολύ καλές ομάδες, ιστορικές ομάδες. Είχα πάει για δοκιμαστικά στον ΠΑΟΚ όταν ήμουν 18 χρονών, πριν από τέσσερα χρόνια. Τότε με απέρριψαν, μου είπαν ότι δεν ήμουν τόσο έτοιμος για να μείνω στην ομάδα, στεναχωρήθηκα που με «έκοψαν». Είχα φύγει από το σχολείο πέντε ημέρες για να δοκιμαστώ στον ΠΑΟΚ, αλλά έπρεπε να επιστρέψω γιατί συνεχιζόντουσαν τα μαθήματα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.