Τετέι: «Άκουσα κάποιον να λέει «πέφτει εύκολα αυτή η μαϊμού»

Metrosport Team12 Φεβρουαρίου 2024

Ο Ανδρέας Τετέι φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και μίλησε για την ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε από τον πάγκο των φιλοξενουμένων στον χθεσινό (11/2) αγώνα Κηφισιά-Βόλος.

Ο νεαρός επιθετικός μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης δήλωσε στην κάμερα της Cosmote πως δέχθηκε ρατσιστική επίθεση κατά την διάρκεια του ματς. Διευκρινίζοντας μάλιστα πως αυτή προήλθε από κάποιον από τον πάγκο του Βόλου.

Σήμερα (12/2) ο 22χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Open «Πρωινό ΣουΣου».

Αναλυτικά όλα είπε:

«Κέρδισα φάουλ κοντά στον πάγκο της αντίπαλης ομάδας και άκουσα κάποιον να λέει πως «πέφτει εύκολα αυτή η μαϊμού». Πήγα αμέσως στον διαιτητή να του πω τη συνέβη και να σταματήσω τον αγώνα. Βρισκόμαστε στο 2024 δεν γίνεται να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα.

Ο διαιτητής δεν άκουσε κάτι γιατί ήταν πολύ μακριά. Αυτά τα πράγματα πρέπει να τα φτιάχνει η ομάδα. Δεν ήταν ολόκληρη ομάδα, αλλά ένα συγκεκριμένο άτομο αυτό που εκφράστηκε έτσι».

Ο Τετέι “απάντησε” και στην ανακοίνωση του Βόλου, με την οποία οι φιλοξενούμενοι αρνήθηκαν πως κάποιος από τον πάγκο τους έκανε κάτι τέτοιο:

«Είμαι ακόμα πολύ νέος και έχω ακόμα την ακοή μου, ακούω πάρα πολύ καλά, ξέρω τι άκουσα».

Ενώ έκλεισε λέγοντας: «Δεν θέλω να πω το όνομά του, όταν βρεθεί το video από την ομάδα, θα ακουστεί ποιου ήταν η φωνή. Η ομάδα μου κινείται νομικά για αυτό το θέμα. Μίλησα στον πρόεδρο και του ζήτησα βοήθεια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.