Τετ-α-τετ του Λουτσέσκου με τον Στέφανο Τζίμα

Metrosport Team06 Μαρτίου 2024

Ρεπορτάζ: Γ. Καστάνης – Κ. Πετρωτός

Ενα τετ-α-τετ που δείχνει πώς ο Στέφανος Τζίμας έχει θέση και ρόλο στο πλάνο του ΠΑΟΚ για τα παιχνίδια που έρχονται είχε ο νεαρός επιθετικός με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην διάρκεια της χθεσινής προπόνησης στη Νέα Μεσημβρία, για την ακρίβεια όταν στο πρόγραμμα μπήκε το οικογενειακό διπλό.

Όπως καταγράφηκε και από την κάμερα του ΠΑΟΚ TV, ο Τζίμας άκουσε διάφορες οδηγίες από τον προπονητή του Δικεφάλου για το πώς πρέπει να κινείται μέσα στο γήπεδο και προφανώς ο χρόνος που αφιέρωσε ο 55χρονος τεχνικός δείχνει ότι θέλει να έχει τον 18χρονο επιθετικό σε ετοιμότητα και για το ματς με την Ντιναμό, λόγω και του προβλήματος του Σαμάτα, και για την συνέχεια.

Ο Τανζανός φορ όταν προσγειώθηκε στο έδαφος από το άλμα που έκανε στο ματς με την Λαμία, ένιωσε να σφίγγει ο τετράγωνος οσφυικός μυς, πλάγια στη μέση του και γι’ αυτό. Αυτός ο μυϊκός σπασμός στη μέση, εξαιτίας του εναέριου χτυπήματος που δέχθηκε τον οδήγησε σε θεραπεία και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σήμερα.

Εκτός προπόνησης έμεινε κι ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση.

Προπόνηση στην Μεσημβρία και συνέντευξη Τύπου στο Μάκσιμιρ

Σε ό,τι αφορά στο σημερινό πρόγραμμα, ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία (ανοιχτά για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ) και στην συνέχεια η «ασπρόμαυρη» αποστολή θα αναχωρήσει το απόγευμα για Κροατία, Στις 19:30 ώρα Κροατίας θα διεξαχθεί στο Μακσιμίρ η συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου και του Ντόμινικ Κοτάρσκι. Μία ώρα νωρίτερα θα δώσει συνέντευξη ο Σεργκέι Γιακίροβιτς, προπονητής της Ντιναμό, που δεν αποκλείεται να έχει δίπλα του τον Γιόσιπ Μίσιτς. 

Οι Κροάτες δημοσιογράφοι χθες έλεγαν ότι ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, μαζί με τον Μπρούνο Πέτκοβιτς, τον αρχηγό της Ντιναμό, είναι οι πιο πιθανοί να εκπροσωπήσουν τους συμπαίκτες του. Η προπόνηση της κροατικής ομάδας θα γίνει στο Μάκσιμιρ στις 19:00.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.