Τεστ το δίτερμα για τις «ρεζέρβες» - Ποιους προφύλαξε ο Μάντζιος και γιατί

Γιώργος Στράντζαλης15 Οκτωβρίου 2023

Δίτερμα προπονητικού χαρακτήρα με την Κ19 έδωσαν χθες οι ποδοσφαιριστές του Αρη, σε ένα διαφορετικό πρόγραμμα από τις ημέρες δουλειάς που προηγήθηκαν στο διάστημα της διακοπής. 

Στο παιχνίδι, που έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, χρησιμοποιήθηκαν από τον Άκη Μάντζιο –κυρίως- όσοι δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής -μέχρι τώρα- στους επίσημους αγώνες, ενώ προφύλαξε σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές που στη διάρκεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων τράβηξαν το μεγαλύτερο “φορτίο” και δέχτηκαν τη μεγαλύτερη επιβάρυνση έως τώρα. Δεν αγωνίστηκαν καθόλου δηλαδή οι Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φεράρι, Φαμπιάνο, Νταρίντα, Βερστράτε, Μενέντες, Μορόν που έκαναν προπόνηση στο δεύτερο γήπεδο.

Το προπονητικού χαρακτήρα διπλό με την Κ19, διάρκειας 60 λεπτών, ήταν μια καλή ευκαιρία όμως να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Νέβεν Τζούρασεκ (φωτό), ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού στη μέση (έπαιξε σε όλο το φιλικό) και με την επιστροφή του Αρη στις αγωνιστικές υποχρεώσεις υπολογίζεται να του δοθεί περισσότερες χώρος και χρόνος στο πλάνο του προπονητή. 

Επίσης, σημαντικός χρόνος συμμετοχής δόθηκε και σε παίκτες όπως ο Πάβισιτς, ο Φατόρε, ο Ματαρίτα, ο Μοντόγια, ο Ντουκουρέ, ο Χουτεσιώτης, ο Δεληζήσης, ενώ στο πρώτο μισάωρο αγωνίστηκε ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ. Ο Ρώσος δεν ήταν στην προετοιμασία στην Πτολεμαϊδα, λόγω ενός προσωπικού θέματος που έπρεπε να λύσει και για αυτό είχε εξτρά ημέρες άδειας, ωστόσο ο Ρώσος winger είναι από τους ποδοσφαιριστές στους οποίους ποντάρει ο Μάντζιος για τη βελτίωση της επιθετικής λειτουργίας της ομάδας. Επίσης, ο Ζαν Ζουλ χρησιμοποιήθηκε για ένα 20άλεπτο με τον Καμερουνέζο χαφ να προσπαθεί να ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό που είχε στο γόνατο και τον άφησε εκτός δράσης στο προηγούμενο διάστημα.

Από την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς σήμερα οι Κιτρινόμαυροι έχουν ρεπό, η προετοιμασία θα επικεντρωθεί στον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό ο οποίος θεωρείται κομβικός στον στόχο της επιστροφής της ομάδας στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.