Τεστ ετοιμότητας για Άρη και ΠΑΟΚ στα «Μαυροσκούφεια»

Metrosport Team23 Σεπτεμβρίου 2023

Αρης και ΠΑΟΚ μετρούν αντίστροφα – ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών τους – και σήμερα θα δώσουν δύο ισχυρά φιλικά προετοιμασίας καθώς οι «κίτρινοι» θα υποδεχθούν στις 16:00 τον Προμηθέα Πατρών και στις 18:30 ο ΠΑΟΚ την ΑΕΚ στο πλαίσιο του τουρνουά «Μαυροσκούφεια».

Στον Αρη, ο Γιάννης Καστρίτης βρίσκεται στο τελικό στάδιο των επαφών του για την αντικατάσταση του τραυματία Μάνι Μπέιτς και στο σημερινό φιλικό παιχνίδι με τον Προμηθέα στο NickGalisHall δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Λευτέρη Μποχωρίδη. Ο διεθνής γκαρντ δεν ξεπέρασε το διάστρεμμα και καταβάλλει προσπάθεια ούτως ώστε να δηλώσει «παρών» στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας, απέναντι στην Καρδίτσα την ερχόμενη Τετάρτη. Αντιθέτως, θα αγωνιστούν κανονικά οι Γκάλινατ, ΝτεΣόουζα στα δικά τους αποκαλυπτήρια μπροστά στο κοινό της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να ξεπεράσει το «σοκ» της συντριβής από τον Κολοσσό Ρόδου και ουσιαστικά θα δώσει το πιο ισχυρό τεστ προετοιμασίας απέναντι στην ΑΕΚ η οποία φέτος προχώρησε σε επένδυση ποσού περί των 2.5 εκατ. ευρώ μόνο για τα συμβόλαια των παικτών που απέκτησε. Ο Φώτης Τακιανός δεν υπολογίζει τον ΤζαμούνιΜακΝις ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού, δεν θα αγωνιστεί εξάλλου ούτε στον αυριανό αγώνα με τον Προμηθέα Πατρών.

Το σημερινό πρόγραμμα του τουρνουά «Μαυροσκούφεια» επρόκειτο να ανοίξει στις 16:00 με τη φιλική αναμέτρηση της Καρδίτσας απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας, ωστόσο το ματς αναβλήθηκε λόγω προβλήματος της βουλγαρικής ομάδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.