Τεσσάρα του ΠΑΟΚ Β στην ΑΕΛ, ξεχώρισαν Σμυρλής και Ουρτάδο

Metrosport Team24 Αυγούστου 2024

Ο ΠΑΟΚ Β στο πρώτο δυνατό φιλικό της προετοιμασίας του, αντιμετώπισε ένα από τα φαβορί για την άνοδο στην Super League 1, την ΑΕΛ, στην Πτολεμαΐδα, με τους "ασπρόμαυρους" να επικρατούν με 4-1.

Από τον "δικέφαλο" ξεχώρισαν οι Λάμπρος Σμυρλής και Χόρχε Ουρτάδο, με τον 20χρονο Έλληνα να πετυχαίνει χατ-τρικ, ενώ ο Κολομβιανός μοίρασε μια ασίστ, αφήνοντας καλά δείγματα γραφής. Ασίστ είχε και ο Ρικάρντο.

Ο ΠΑΟΚ Β προηγήθηκε στο 14′' με τον Λάμπρο Σμυρλή και στο 26' ο Κανίς από το σημείο του πέναλτι έκανε το 2-0. Στο 28′ ο Σμυρλής πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, για το 3-0, και στο 30' ο ίδιος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, πετυχαίνοντας χατ-τρικ.

Στο δεύτερο μέρος o προπονητής του "δικεφάλου" προχώρησε σε πολλές αλλαγές, με την ΑΕΛ να καταφέρνει να μειώσει στο 52', σε 4-1, με τον Κρητικό να σκοράει, μετά από ασίστ του Μπαριέντος.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ Β: Ναντέρ (59ο Νικολακούλης), Τασιούρας (46ο Καλόγηρος), Σινανάϊ (59ο Καστίδης), Κωττάς (46ο Καλόγηρος), Λαγωνίδης (65o Πασακίδης), Τσοπούρογλου (46ο Δεληγιάννης), Γρόσδης (46ο Ρουμιάντσεφ, 82ο Σελιμάι), Ρικάρντο (46ο Γκούμας), Κανίς (46ο Κουλούρης), Σμυρλής (46ο Αδάμ), Ουρτάδο (46ο Γκιτέρτσος, 67ο Μύθου).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.