Τερζής: «Στο γήπεδο μας δεν φοβόμαστε τίποτα»

Δημήτρης Καλαϊτζής09 Αυγούστου 2023

Ο Τόλης Τερζής, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε ότι ο Άρης δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από την Ντιναμό Κιέβου, ενώ αναφέρθηκε και πως θα διαχειριστεί τα προβλήματα στην άμυνα. 

“Σαν ομάδα το έχουμε ζήσει δυο φορές. Ελπίζαμε ο Άλκης να είναι ο τελευταίος και θέλουμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Αρη ελπίζοντας να είναι ο Μιχάλης το τελευταίο θύμα οπαδικής βίας”.

Αναφερόμενος στο παιχνίδι με την Ντιναμό αναφέρθηκε στην πιστή εφαρμογή του πλάνου που έχει καταρτίσει και την μεγάλη ανυπομονησία που υπάρχει από ‘ολους για αυτό το παιχνίδι: “Ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος με την Ντινάμο, μια ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, με μεγάλες διακρίσεις και ευρωπαϊκή εμπειρία. Το αντιμετωπίζουμε σαν μια πολύ μεγάλη πρόκληση. Ο Αρης δεν φοβάται τίποτα, παίζουμε στο γήπεδό μας και ξέρουμε τι ώθηση δίνει ο κόσμος. Θα προσπαθήσουμε να μείνουμε στο πλάνο μας πιστά, να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε με την Αραράτ και να έχουμε υπομονή και καθαρό μυαλό. Αν εφαρμόσουμε το πλάνο μας σε απόλυτο βαθμό θα είμαστε εμείς που θα κερδίσουμε” τόνισε και συνέχισε λέγοντας: “Το περιμένουμε πως και πως το παιχνίδι στα αποδυτήρια ώστε να ακουστεί ξανά το όνομα του Αρη στην Ευρώπη. Οι παίκτες μου έδειξαν στις προπονήσεις ότι το θέλουν πολύ και περιμένω να το δείξουν στον αγωνιστικό χώρο. Από παιχνίδι σε παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι, ο κόσμος θα μας βοηθήσει γιατί είναι πιο δύσκολο παιχνίδι. Θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας”.

Για την απουσία του Εμπακατά και τα προβλήματα στην άμυνα και πως θα τα διαχειριστεί: "Κάναμε μεγάλη προσπάθεια να τον κρατήσουμε αλλά ο παίκτης είχε πάρει την απόφασή του και ήταν ανένδοτος. Αν δεν έχει το μυαλό του ίσως ήταν καλύτερο που έφυγε. Ο Οντουμπάτζο ήταν αρκετά καλός. Για τον παίκτη που θα παίξει δεξιά θα το δούμε ως αύριο. Ο Μοντόγια είναι σε καλή κατάσταση όπως έδειξε το εργομετρικό”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.