Τερζής: «Πολλά συγχαρητήρια στον Λουτσέσκου- Εκεί θα δείξουμε ΄ότι γινόμαστε ευρωπαϊκή ομάδα»

Metrosport Team11 Νοεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Απόστολος Τερζής και μίλησε για την αναμέτρηση του Δικεφάλου του Βορρά, κόντρα στην Αμπερνίν. Μεταξύ άλλων, στάθηκε στην εμφάνιση του Κοτάρσκι, την ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ και το δίλημμα «Ευρώπη ή πρωτάθλημα».

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95,5: Αρχικά, για την χθεσινή εμφάνιση του πορτιέρε του ΠΑΟΚ τόνισε, πως: «Δεν χρειάζεται να το καταδικάσουμε το παιδί...Το θέμα είναι να είναι καλός παιχνίδι με παιχνίδι, όσο πάει ανεβαίνει πάρα πολύ. Έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του κι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές στον τερματοφύλακά τους. Βλέπεις αυτή την ωραία ομοιογένεια, και για αυτό πάει η ομάδα τόσο καλά. 

Γίνεται όλο και καλύτερος ο Κοτάρσκι, να είναι γερός και δυνατός, να ανεβαίνει συνεχώς. Όλες οι φιλοδοξίες και τα όνειρά του να υλοποιηθούνε και να πάει όπου θέλει. Αν θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ, ή να θέλει να πάει στο εξωτερικό. Είναι δικαίωμά του. Ο πρόεδρος το έχει δείξει αυτό, όποιος θέλει να φύγει από τον ΠΑΟΚ, φεύγει».

Για το πως διαχειρίζεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου την ομάδα: «Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα. Την διαχειρίζεται ο προπονητής με τις αλλαγές. Υπάρχει και η Ευρώπη και το πρωτάθλημα. Πρέπει να του δώσουμε συγχαρητήρια, κατά τη γνώμη μου. Όποιος δουλεύει καθημερνά κα σκληρά θα κάνει και λάθη. 

Ο άνθρωπος είναι όλη μέρα στο γήπεδο. Δουλεύει πολύ σκληρά και έχει να διαχειριστεί 30 ποδοσφαιριστές. Μπορεί να τύχει μια αγωνιστική να μην πάει καλά η ομάδα. Τυχαίνει, μπορεί να είναι και η κακιά στιγμή. Εγώ τα έχω ζήσει και από μέσα. Για αυτό ο κόσμος πρέπει να βλέπει τα θετικά, ότι δηλαδή η ομάδα κάθε μέρα γίνεται και καλύτερη. 

Έχουμε έναν Προέδρο που δίνει τα πάντα για την ομάδα. Τι άλλο θέλουμε εμείς οι Παοκτσηδες; 

Θα πρέπει να στηρίξουμε τον μεγαλομέτοχο, που δίνει τη ψυχή του. Να πω συγχαρητήρια και στους φιλάθλους μας, αλλά πρέπει να προστατεύουμε και το γήπεδο. Εκεί θα δείξουμε ότι ανεβαίνουμε σκαλοπάτι και γινόμαστε ευρωπαϊκή ομάδα».

Τέλος, για το αν προτιμάει μια καλή ευρωπαϊκή ομάδα ή το εγχώριο πρωτάθλημα: «Αν μπορεί να είναι και στα δύο καλός ο ΠΑΟΚ, θα είναι πολύ ευχάριστο. Δεν μπορείς να κάνεις διαχωρισμό, κυνηγάς και τα δύο. Έχεις ένα κλαμπ που έχει ανέβει πολύ και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, με έναν πρόεδρο που έχει τέτοιες φιλοδοξίες. Για αυτό έφερε και αυτούς τους παίκτες και θα πάρει κι άλλους δύο- τρεις , όπως διαβάζω.

Όταν δεν είσαι κοντά στην ομάδα, δεν μπορώ να σου πω απέξω και να κάνω συζήτηση του καφενείου. Η συζήτηση μπορεί να γίνει αν δουλεύεις από την ομάδα. Εμείς απέξω μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε. Ο προπονητής είναι αρμόδιος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.