Τερζής: «Ο Άρης έπρεπε να τερματίσει πιο ψηλά- Δικαιούμασταν σήμερα τη νίκη»

Metrosport Team14 Μαΐου 2023

Με ισοπαλία έκλεισε τη σεζόν ο Άρης κόντρα στον Παναθηναϊκό (1-1), τερματίζοντας τελικά στην 5η θέση και εξασφαλίζοντας το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο για την σεζόν 2022-23. Μάλιστα, οι κιτρινόμαυροι είχαν πολλαπλές ευκαιρίες να πάρουν την νίκη στη Λεωφόρο, με τον Καμαρά να χάνει και πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο.

Μετά το πέρας του αγώνα, ο Απόστολος Τερζής δήλωσε χαρακτηριστικά στο flash interview πως
: «Η ομάδα του Άρη ήταν για πιο ψηλά, έπρεπε να τερματίσει με περισσότερους βαθμούς και σε καλύτερη θέση. Δεν ξεκινήσαμε καλά, είχαμε σκαμπανεβάσματα. Δεν καταφέραμε σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος να κάνουμε 3 νίκες συνεχόμενες. Από εκεί και πέρα θέλω να μιλήσω για το τελευταίο διάστημα, που βρίσκομαι εγώ στην ομάδα. Προσπαθήσαμε, δουλέψαμε αρκετά, είχαμε βελτίωση, πήραμε σημαντικά αποτελέσματα και ειδικά τώρα στα πλέι οφ που χρειαζόμασταν τους βαθμούς για να εξασφαλίσουμε την 5η θέση. Είχαμε ξεκινήσει με μείον, ήμασταν πίσω από τον Βόλο και τελικά τερματίσαμε 11 βαθμούς πιο πάνω. Από εκεί και πέρα για το σημερινό παιχνίδι να πω ότι γνωρίζαμε πως ο Παναθηναϊκός θα μπει πολύ δυνατά στο παιχνίδι και θα θέλει να διεκδικήσει την νίκη από το πρώτο λεπτό. Είχαμε πει να διαχειριστούμε το πρώτο δεκάλεπτο, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και δεχτήκαμε γκολ. Από εκεί και πέρα ηρεμήσαμε, βγήκαμε στην επίθεση, ισοφαρίσαμε και στο δεύτερο ημίχρονο αδικούμαστε από το αποτέλεσμα. Η ομάδα ήταν πολύ καλύτερη σήμερα, δικαιούμασταν το γκολ και τη νίκη, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο»

Για την επίσημη ανακοίνωσή του ως πρώτο προπονητή της ομάδας από την νέα σεζόν: «
Καλύτερα να περιμένουμε να μιλήσει ο κύριος διευθυντής αύριο και για το δικό μου το θέμα αλλά και για τον σχεδιασμό, τα οποία τα έχει έτοιμα και θα τα δημοσιοποιήσει στους δημοσιογράφους και μετά μπορούμε να πούμε ό,τι θέλετε. Ευχαριστώ τον διευθυντή και τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη».

Για το πρωτάθλημα γενικότερα δήλωσε πως: «Το φετινό πρωτάθλημα δεν είχε καμία σχέση με τα προηγούμενα. Παίχτηκε σχεδόν μέχρι το τελευταίο παιχνίδι και ήταν συνεχώς αρκετές ομάδες κοντά. Η ΑΕΚ τα κατάφερε και πήρε το πρωτάθλημα».

Τέλος, μίλησε και για την ευρωπαϊκή πορεία του Άρη από την νέα σεζόν :«Καταρχήν από αύριο τα παιδιά παίρνουν την άδειά τους για να ξεκουραστούνε. Θα ξεκινήσουμε νωρίς την προετοιμασία, να γίνουν οι κινήσεις που ετοιμάζει ο πρόεδρος και ο Παλίκουτσα και από εκεί και πέρα η Ευρώπη είναι ένας από τους στόχους που έχουμε για την νέα χρονιά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.