Τερζής: «Θέλουμε να αποφύγουμε τα αβίαστα λάθη, να προσπαθήσουμε να πετύχουμε γκολ»

Metrosport Team16 Αυγούστου 2023

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΉΣ

Στόχος του Άρη είναι να πετύχει γκολ στο παιχνίδι ρεβάνς με τη Ντιναμό Κιέβου σύμφωνα με όσα είπε ο Τόλης Τερζής στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου. 

Ο Έλληνας τεχνικός υποστήριξε ότι περιμένει ο αντίπαλος να ασκήσει πίεση ψηλά αλλά τόνισε ότι έχει δουλέψει σε αυτό το κομμάτι με τους ποδοσφαιριστές του. Επιπλέον, αναφέρθηκε στα αβίαστα λάθη τα οποία πρέπει να αποφευχθούν ενώ επισήμανε ότι θα πρέπει να έχουμε δυο φορές συγκέντρωση από το πρώτο ματς. 

Συγκεκριμένα, υποστήριξε: «Περιμένουμε από τον αντίπαλο να μας πιέσει και να κυνηγήσει το λάθος μας. Το έχουμε συζητήσει με τα παιδιά. Η Ντιναμό πηγαίνει με την ίδια προσέγγιση σε όλα τα παιχνίδια. Δύσκολα θα αλλάξει πράγματα σε μια εβδομάδα. Περιμένουμε να μας πιέσουν αρκετά ψηλα. 

Έχουμε πει με τα παιδιά τι πρέπει να κάνουμε ώστε να αντιμετωπίσουμε την πίεση αυτή. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα και μυαλωμένα και να προσπαθήσουμε να πετύχουμε γκολ. Στόχος μας είναι να πετύχουμε γκολ γιατί πιστεύω ότι αν το κάνουμε αυτό, θα κερδίσουμε. 

Ήμασταν πολύ καλοί αλλά είχαμε και την τεράστια στήριξη από την κερκίδα. Θέλουμε να αποφύγουμε τα αβίαστα λάθη, που κάναμε στα τελευταία λεπτά στον πρώτο αγώνα. Όσον αφορά την συγκέντρωση πρέπει να έχουμε δύο φορές πιο πολύ σε σχέση με τον πρώτο αγώνα. Δεν το έχω σκεφτεί ακόμα, είναι το… μετά. Το σκεπτικό μας είναι πως θα τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.