Τερζής: «Μπήκαμε αποφασισμένοι στο β' - Από αύριο σκεφτόμαστε Ντιναμό»

Metrosport Team03 Αυγούστου 2023

Ικανοποιημένος από τη νίκη - πρόκριση του Άρη επί της Αραράτ εμφανίστηκε ο Τόλης Τερζής. Ο Έλληνας προπονητής ήταν ευχαριστημένος από τον τρόπο που μπήκε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο τονίζοντας παράλληλα ότι χρειάζεται δουλειά λόγω των πολλών νέων προσώπων ενώ αναφέρθηκε και στις μάχες με τη Ντιναμό λέγοντας ότι από αύριο θα αρχίσουν την προετοιμασία για τα παιχνίδια. 

Συγκεκριμένα, υποστήριξε: «Θέλαμε τη νίκη. Θέλαμε τη πρόκριση. Φάνηκε το άγχος στο πρώτο ημίχρονο. Στο β΄ μπήκαμε πάρα πολύ καλά. Δημιουργήσαμε φάσεις για γκολ. Μας βοήθησαν οι αλλαγές. Η νίκη είναι δίκαιη. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξη στην ομάδα. Έχουμε πολλά νέα παιδιά, πρέπει να δέσουμε μέσα από τη δουλειά. Θέλουμε μέσα από τη προπόνηση να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο.

Κρατήσαμε και κυκλοφορήσαμε καλύτερα τη μπάλα σήμερα σε σχέση με το ματς στην Αρμενία. Βρήκαμε τις τοποθετήσεις και τις αποστάσεις καλύτερα. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε αποφασισμένοι να πάρουμε την πρόκριση και να πάμε παρακάτω στη διοργάνωση. Η Ντιναμό είναι δύσκολη ομάδα, έχει ένα μεγάλο όνομα στη χώρα της και παίζει χρόνια σε υψηλό ευρωπαϊκό επίπεδο. Θα σκεφτούμε από αύριο το παιχνίδι αυτό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.