Τερζής: «Μακάρι να μείνει ο Κοτάρσκι»

Metrosport Team26 Ιουνίου 2024

Ο Απόστολος Τερζής, ο βετεράνος τερματοφύλακας του Δικεφάλου αλλά και μέλος του προπονητικού επιτελείου με επικεφαλής τον Αγγελο Αναστασιάδη, σχολίασε στο Metropolis 95.5 το ενδιαφέρον της Τζένοα για τον Κοτάρσκι: «Πρώτα απ΄ όλα είναι τιμητικό να ενδιαφέρονται ομάδες για τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

 Ο Κοτάρσκι είναι ένα σοβαρό παιδί, δουλεύει σκληρά, ας τα βάλει κάτω και ας δει τι τον συμφέρει. Αν θέλει δηλαδή να μείνει για ένα δυο χρόνια, να βελτιωθεί και γιατί όχι να πάρει μεταγραφή σε καλύτερη ομάδα από την Τζένοα. Είναι θεμιτές οι φιλοδοξίες για κάθε παίκτη. Εγώ εύχομαι να μείνει και να βοηθήσει να μπει η ομάδα στο CHL και να παίξει στην κορυφαία διοργάνωση με τον ΠΑΟΚ. 

Αυτό θα τον βοηθήσει και τον ίδιο. Πιστεύω μάλιστα πως ο Κοτάρσκι στην επόμενη μεγάλη διοργάνωση θα είναι το Νο 1 στην Εθνική Κροατίας αφού θα γίνει ανανέωση εκεί. Και αυτό θα είναι ευχάριστο και για το παιδί αλλά και για τον ΠΑΟΚ εφόσον παραμείνει. Ο Κοτάρσκι έχει να δώσει ακόμη περισσότερα, προσωπικά πιστεύω πως δεν έχει πιάσει ταβάνι και βοήθησε πολύ τον ΠΑΟΚ».

Για τη μεταγραφή του Τσιφτσή: "Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και η φανέλα του ΠΑΟΚ είναι βαριά. Αλλο είναι να παίζεις στον Αστέρα και άλλο στον ΠΑΟΚ. Μακάρι να είναι καλά και να παίξει στον ΠΑΟΚ. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε κα τα παιδιά των δικών μας Ακαδημιών και δεν πρέπει να τα υποτιμήσουμε. Εύχομαι να είναι καλά ο Τσιφτσής και να παίξει στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ έχει περάσει σε άλλο επίπεδο με τον Ιβάν Σαββίδη και τον έχει φτάσει ψηλά".


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.