Τερίμ: «Αλλάζουν τα δεδομένα από Κυριακή σε Κυριακή»

Metrosport Team29 Ιανουαρίου 2024

Ο Τούρκος τεχνικός του Παναθηναϊκού μετά την ήττα στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, επιχειρεί να τονώσει την ψυχολογική διάθεση των παικτών του, καθώς έως το τέλος της εβδομάδας θα δώσουν δύο σημαντικά παιχνίδια.

Ένα με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας καθώς την Τετάρτη θα βρουν απέναντι τους τον Ατρόμητο, στη ρεβάνς της ήττας με σκορ 2-1 στη Λεωφόρο. Και αμέσως μετά θα αναμετρηθούν στο αιώνιο ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό εντός έδρας.

Ο Τούρκος τεχνικός δεν έκρυψε τη στεναχώρια του για το αποτέλεσμα, για την καθαρή ήττα που υπέστη η ομάδα του από τον ΠΑΟΚ, όμως σημείωσε πως από τη μια Κυριακή στην άλλη αλλάζουν πολλά πράγματα. Τόνισε δε πως ακόμα μένει αρκετός δρόμος μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Μάλιστα ο Τερίμ είπε στους ποδοσφαιριστές του: "Είμαι στεναχωρημένος αλλά δεν θέλω να στεναχωριέστε εσείς. Το έχουμε γυρίσει και άλλη φορά, το έχουμε κάνει και θα το ξανακάνουμε. Έχουμε μπροστά μας μία πολύ σημαντική εβδομάδα. Όλες οι εβδομάδες είναι σημαντικές. Να θυμάστε ένα πράγμα. Από την μία Κυριακή στην άλλη αλλάζουν πολλά πράγματα. Έχουμε ακόμη 16 παιχνίδια, έχουμε μεγάλο δρόμο μπροστά μας και μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.