Τερίμ: «Έπρεπε να βάλουμε περισσότερα γκολ, υπάρχει και δεύτερο ματς»

Metrosport Team24 Ιανουαρίου 2024

Ο Φατίχ Τερίμ υπέστη την πρώτη του ήττα ως προπονητής του Παναθηναϊκού ενάντια στον Ατρόμητο, με τον Τούρκο τεχνικό να στέκεται μετά την αναμέτρηση στις χαμένες ευκαιρίες αλλά να υπενθυμίζει πως δεν έχει τελειώσει τίποτα, καθώς υπάρχει και η ρεβάνς.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ήταν το καλύτερο ξεκίνημα που έχουμε κάνει, βάλαμε και το γκολ. Είχαμε όλο το ματς στα χέρια μας, κάναμε καλή εμφάνιση και έπρεπε να βάλουμε περισσότερα γκολ, και το πέναλτι φυσικά.

Είχαμε και πιο μεγάλες ευκαιρίες από το χαμένο πέναλτι. Δεν έχει τελειώσει ακόμα, έχουμε και δεύτερο ματς. Είχαμε πει ότι έχουμε μια καλή ομάδα απέναντί μας, όπως και να ‘χει θα κάνουμε το παιχνίδι μας».

Ο Σάσα Ίλιτς δήλωσε ευχαριστημένος από την εικόνα που είχαν οι παίκτες που έδωσαν πάνω από το 100%, ωστόσο το τριφύλλι παραμένει φαβορί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάσα Ίλιτς στην COSMOTE TV: Για το ματς: "Πρώτα απ' όλα, είχαμε μια τεράστια ήττα κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά σήμερα οι παίκτες μου έκαναν τα πάντα, έδωσαν πάνω από το 100%. Έδωσαν μάχες για κάθε μπάλα και κατοχή. Σε μικρές λεπτομέρειες τα πήγαμε καλά και πήραμε τη νίκη κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος".

Για το ότι η ομάδα δεν μπήκε καλά αλλά ισορρόπησε στη συνέχεια: "Δεν μπήκαμε καλά, είχαμε πολλά προβλήματα. Μετά το 25' αρχίσαμε να παίζουμε απλά και βελτιωθήκαμε. Όταν το κάναμε είχαμε ευκαιρίες, πετύχαμε δύο ωραία γκολ. Είχαμε μια καλή ευκαιρία στο δεύτερο μέρος, ενώ ο Παναθηναϊκός είχε τρεις ευκαιρίες και ένα πέναλτι. Όταν παίζεις απέναντι σε μεγάλες ομάδες χρειάζεσαι και τύχη".

Για το αν μετά τον στόχο της εξάδας έχει πλέον ως στόχο και την πρόκριση στα ημιτελικά: "Παίζουμε κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Έχουμε πρώτα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα. Σίγουρα είναι φιλοδοξία μας, αλλά ο Παναθηναϊκός παραμένει ως ακόμα το φαβορί".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.