Τεράστιο διπλό του Ηρακλή στη Λάρισα στο ντεμπούτο του Τσιώλη

Δημήτρης Καλαϊτζής18 Δεκεμβρίου 2022

Καλύτερο ντεμπούτο στον πάγκο του Ηρακλή δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Σάκης Τσιώλης, καθώς ο Γηραιός πέρασε νικηφόρα από το Αλκαζάρ, επικρατώντας 2-0 της ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League 2. 

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη για τον Ημίθεο μακριά από την έδρα του και πλέον δείχνει ικανός να καλύψει το χαμένο έδαφος από τις πρώτες θέσεις. Επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου την ερχόμενη Πέμπτη (22/12) στο Καυτανζόγλειο. 

Από την άλλη πλευρά οι Θεσσαλοί γνώρισαν τη δεύτερη ήττα τους στο Πρωτάθλημα και έχασαν παράλληλα την ευκαιρία για να ανέβουν στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Τα γκολ για τους ''κυανόλευκους'' πέτυχαν οι Χρουσιέλ (62΄) και Μελούνοβιτς (82΄). Πέρα από τα δύο τέρματα οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο δοκάρια με τους Γιουμπιτάνα (20΄) και Άλεξιτς (53΄), ενώ έχασαν και πέναλτι με τον Τόμας στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης.  

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Κοσόνου, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Κ. Παπαγεωργίου, Θωμαΐδης, Πλέγας, Νικολιάς, Μαυριάς, Πεντρόσο. 

Ηρακλής (Τσιώλης): Βελλίδης, Πανάγου, Βιτλής, Κωστούλας, Χρουσιέλ, Σίλβα, Πατράλης, Μανουσάκης, Άλεξιτς (65′ Μιλούνοβιτς), Τομάς, Γιουμπιτάνα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.