Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη για τον Καμπανιακό

Metrosport Team31 Μαρτίου 2024

Με το δεξί ξεκίνησε ο Καμπανιακός τις υποχρεώσεις του στην διαδικασία των playouts του Πρώτου Ομίλου της Super League 2, επικρατώντας με 0-1 στην Καρδίτσα της τοπικής Αναγέννησης.

Οι παίχτες του Γιώργου Αμανατίδη παρουσιάστηκαν πολύ καλά προετοιμασμένοι για την αναμέτρηση με συγκέντρωση και θέληση για την νίκη. Η εντός έδρας ήττα της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος από τους σημερινούς τους αντιπάλους φαίνεται πως πείσμωσε τους Κόκκινους οι οποίοι έβγαιναν πρώτοι σε όλες τις μπάλες και είχαν εξαιρετική αμυντική λειτουργία μην επιτρέποντας στους γηπεδούχους να δημιουργήσουν ουσιαστικά καμία μεγάλη ευκαιρία στην εστία του Γιακουμή. Το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο κύλησε χωρίς την μεγάλη φάση με τους φιλοξενούμενους να έχουν φέρει το παιχνίδι στα μέτρα τους και τους Κιτρινόμαυρους να φαίνονται αρκετά αγχωμένοι.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε με τον Καμπανιακό όσο περνάει η ώρα να φαίνεται πιο απειλητικός στην κόντρα. Στο 65' προειδοποίησε όταν ο Γαρύφαλλος γύρισε την μπάλα στον Μάνιο αλλά αυτός από πολύ πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να την στείλει στα δίχτυα του Τσέλιου. Δέκα λεπτά αργότερα όμως σε νέα αντεπίθεση ο Φροσύνης δεν αστόχησε και με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή έβαλε τον Καμπανιακό μπροστά στο σκορ. Οι γηπεδούχοι αναγκάστηκαν να ρισκάρουν για να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης αφήνοντας κενούς χώρους με αποτέλεσμα ο Καμπανιακός να τους εκμεταλλευτεί και να φτάσει κοντά και σε δεύτερο τέρμα αλλά το σουτ του Τότσκα βρήκε το δοκάρι πέντε λεπτά πριν την συμπλήρωση του ενενηνταλέπτου. Το 0-1 έμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα της λήξης με τους Κόκκινους να παίρνουν το τρίποντο και να φτάνουν την Καρδίτσα στους 15 βαθμούς. Επόμενος αγώνας τους είναι την προσεχή Τετάρτη στην Χαλάστρα με τον Αιολικό.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Αναγέννηση Καρδίτσας (Τυριακίδης): Τσέλιος, Βερνάρδος, Ανδρικόπουλος (56′ Ξύδας), Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Γκόλιας, Σαλαμούρας, Ντουμάνης (56′ Παπαδάκος), Κορέλας (46′ Κέρθι), Μπούζας (70′ Αθανασιάδης), Κονίλιο.


Καμπανιακός (Αμανατίδης): Γιακουμής, Καθάριος Π., Λαγωνίδης, Γιουκούδης (60' Πόζογλου), Σαρβανίδης (60' Ταΐρης), Μάνιος (75' Καθάριος Ν.), Μπούσης, Έππας (85' Πολύζος) , Γαρύφαλλος (75' Φροσύνης), Παπαστεριανός, Τότσκα.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.