Τέπιτς: «Δεν ήταν καλό αυτό που έγινε και κυρίως για την Παρτιζάν»

Metrosport Team28 Απριλίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην μπασκετμπολίστας της Παρτιζάν Μιλένκο Τέπιτς και σχολίασε τα γεγονότα που συνέβησαν στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ της Euroleague με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη. Ο Σέρβος γκαρντ που έχει αγωνιστεί και σε πολλές ομάδες στην Ελλάδα (Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ηρακλής).

Ο Μιλένκο Τέπιτς είπε τα εξής: «Δυστυχώς ό,τι έγινε δεν είναι καλές εικόνες για κανέναν και κυρίως για την Παρτιζάν. Αλλά αυτά συμβαίνουν και στους καλύτερους. Μιλώντας για μπάσκετ, η Παρτιζάν άξιζε τις δυο νίκες ήταν πολύ καλύτερη ήταν κυρίαρχη. Οι παλιοί φίλοι της ομάδας ζουν το όνειρο υπάρχει ανυπομονησία είναι πολύ κοντά στο Final Four θέλει μια νίκη, η ατμόσφαιρα γύρω από την ομάδα είναι ενθουσιασμένοι ως παλιός παίκτης της Παρτιζάν είμαι χαρούμενος.

Ο Ομπράντοβιτς είναι από τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ, το ξέρετε καλά στην Ελλάδα. Υπάρχει μια μεγάλη ευκαιρία για την Παρτιζάν. Για μένα δεν είναι έκπληξη. Δείτε και τους παίκτες που έχει, ο Έξουμ έχει παίξει χρόνια στο NBA, ο Πάντερ έχει παίξει Final Four, ο Λεσόρ, ο Παπαπέτρου».

Για το τρίτο παιχνίδι: «Τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα μέχρι την Τρίτη. Ελπίζω οι αποφάσεις που θα παρθούν να είναι υπέρ του μπάσκετ. Είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα είναι σωστά οργανωμένα, οι περισσότεροι να παίξουν στο παιχνίδι και ο καλύτερος να νικήσει την Τρίτη. Ας μείνουμε στο μπάσκετ».

Αν είχε στην καριέρα του έναν τέτοιο καβγά: «Έπαιζα χρόνια στην Εθνική και είχαμε τον μεγάλο καβγά με την Εθνική Ελλάδας πριν κάποια χρόνια στο ΟΑΚΑ. Όπως και με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.