Τεντόγλου: «Θα έκανα tik tok challenge με τον πρωθυπουργό»

Metrosport Team14 Νοεμβρίου 2023

Στα μετάλλια, τους Ολυμπιακούς Αγώνες και την… πρόκληση στο tik tok με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφέρθηκε ο Μίλτος Τεντόγλου στο β’ μέρος της συνέντευξής του στο Open.

Ο αθλητής του Πομάσκι υποστήριξε ότι από θέμα ομορφιάς, το πιο εντυπωσιακό μετάλλιο είναι αυτό που κατέκτησε στο Τόκιο ενώ  για τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Μια καλή επίδοση κι ας μη φέρει χρυσό, να φέρει ένα μετάλλιο. Το αν βγω δεύτερος με αυτό που θέλω σαν επίδοση, θα ειναι φανταστικό. Και παράλληλα θα σημαίνει ότι ο νικητής θα είναι καλύτερος και θα έχει κάνει μια μεγάλη επίδοση που είναι φανταστικό για το αγώνισμα».

Επιπλέον, εξέφρασε την επιθυμία του να γνωρίσει από κοντά την ηθοποιό Εμιλι Ραντ ενώ κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε ένα tik tok challenge: «Αν έκανα tik tok με τον πρωθυπουργό, θα έκανα tik tok dance, ή θα έκανα tik tok challenge». 

Τέλος, αναφερόμενος στον χαρακτήρα του και το αν είναι εσωστρεφής με όλους, απάντησε: «Με τους πολύ φίλους μου είμαι εντελώς διαφορετικός. Είμαι το πιο ελεύθερο παιδί, λεω τις μεγαλύτερες χαζομάρες. Δεν είμαι έτσι γενικά όμως».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.