Τεντόγλου και... περιμένουμε για το Παγκόσμιο Κλειστού της Γλασκώβης

Metrosport Team21 Φεβρουαρίου 2024

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξήχθη στο ΣΕΦ το σαββατοκύριακο 17/18-2, με το οποίο έκλεισε η περίοδος πρόκρισης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γλασκώβης.

Πλέον είναι λίγο πιο ξεκάθαρο ποια θα είναι τα μέλη της Εθνικής μας ομάδας που θα βρεθεί στη σκωτσέζικη πόλη από τις 1 μέχρι τις 3 Μαρτίου.

Ο μοναδικός σίγουρος είναι ο Μίλτος Τεντόγλου που έχει πιάσει το όριο εδώ και καιρο. Ο Έλληνας αθλητής θα υπερασπιστεί τον τίτλο του και από εκεί και πέρα περιμένουμε την επιβεβαίωση της κατάταξης από την παγκόσμια ομοσπονδία.

Οι περισσότερες ελπίδες μας είναι για τέσσερις αθλήτριες. Ξεκινάμε από την Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία βρίσκεται στην 10η θέση της κατάταξης και είναι σχεδόν εξασφαλισμένη για να είναι η εκπρόσωπός μας στο επί κοντώ.

Αυτή που είναι πραγματικά στο όριο για να ταξιδέψει ή όχι στη Σκωτία, είναι η Ελισάβετ Πεσιρίδου. Με βάση την τελευταία ενημέρωση του παγκόσμιου ράνγκινγκ, η Πεσιρίδου βρίσκεται μια θέση εκτός πρόκρισης στην 49η θέση, ένα βαθμό, πίσω από την Ιταλίδα Βερόνικα Μπεσάνα. Θα περιμένει κάποιες αρνήσεις για να βρεθεί εντός πρόκρισης.

Η τελευταία είναι η Τατιάνα Γκούσιν. Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου είναι σταθερή φέτος πάνω από τα 1,90μ. και μπορεί να γλυκοκοιτάζει μια παρουσία στο Παγκόσμιο της Γλασκώβης. Βέβαια αυτή τη στιγμή είναι στην 15η θέση και περιμένει τουλάχιστον τρεις αρνήσεις αθλητριών για να μπει στην 12άδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.