Τένις: Στο Μπουένος Άιρες συνεχίζουν Παπαμιχαήλ και Γραμματικοπούλου

Metrosport Team27 Νοεμβρίου 2023

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ θα κάνει διπλή πρεμιέρα σήμερα (27/11), καθώς στις 17:00 ώρα Ελλάδος θα δώσει τον αγώνα της με την Αμερικανίδα Τζάκι Λεμπ (Νο149), για τον πρώτο γύρο του τουρνουά στο Μπουένος Άιρες.

Αργότερα, μετά τις 21:00 ώρα Ελλάδος, θα παίξει και στο διπλό με συμπαίκτρια την Αργεντίνα Μαρία Λούδρες Κάρλε και αντιπάλους τις Νάγια και Ριέρα, επίσης από την Αργεντινή.

Στο απλό, σε περίπτωση πρόκρισης, θα παίξει πιθανότατα με την Αμερικανίδα Μάντλικ (Νο3 στο ταμπλό) η οποία αντιμετωπίζει την Μ. Καπούρο Ταμπόρδα από την Αργεντινή.

Αύριο (28/11) θα κάνει ντεμπούτο η Γραμματικοπούλου θα εχει πρώτη αντίπαλο την Τουρκάλα Ιπέκ Οζ (Νο247). Αν περάσει στις «16» θα παίξει είτε με την Βραζιλιάνα Τσε, είτε με την συμπαίκτρια της Παπαμιχαήλ στο διπλό, την Αργεντίνα Κάρλε.

Η Γραμματικοπούλου θα παίξει και στο διπλό με συμπαίκτρια την Γκοργκότζε από την Γεωργία και αντιπάλους τις Εράνι και Βέντερ. Η Εράνι είναι και το Νο2 στο ταμπλό του απλού, με την Γαλλίδα Παρί να είναι το Νο1.

Η Παπαμιχαήλ κέρδισε μια θέση και ανέβηκε στο Νο.106 της παγκόσμιας κατάταξης των διπλών της WTA, που είναι ένα νέο προσωπικό ρεκόρ. Ψηλότερα από ποτέ βρίσκεται και η Γραμματικοπούλου, η οποία κέρδισε 14 θέσεις αυτή την εβδομάδα και ανέβηκε στο Νο.114 του κόσμου.

Gazzetta.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.