Tempting Fortune: Ο Γιώργος ξόδεψε 7.500 ευρώ για ταξίδι στο Μπαλί!

Metrosport Team20 Σεπτεμβρίου 2024

Οι παίκτες του Tempting Fortune συνεχίζουν το δύσκολο ταξίδι τους και στο χθεσινό (19/9) επεισόδιο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πρόσφερε έναν νέο πειρασμό στους συμμετέχοντες.

Ο παρουσιαστής έβγαλε σε δημοπρασία ένα ταξίδι στο Μπαλί για δύο άτομα με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Η τιμή εκκίνησης ήταν τα 7.500 ευρώ και ο Γιώργος ήταν ο μόνο που σήκωσε το καρτελάκι του εξοργίζοντας τους συμπαίκτες του, καθώς το ποσό αυτό αφαιρείται από το συνολικό ποσό που μοιράζονται οι παίκτες στο τέλος του παιχνιδιού.

Ο Γιώργος δήλωσε ότι θα πάει με την κοπέλα του, ενώ οι συμπαίκτες του δήλωσαν σοκαρισμένοι και θυμωμένοι με την κίνησή του.

Ο Γιώργος αρνήθηκε να στείλει χρήματα στη μητέρα του

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο νεαρός παίκτης στο επεισόδιο της Τετάρτης (18/9) είχε έρθει αντιμέτωπος με έναν άλλο πειρασμό, καθώς ο Γιάννης Τσιμιτσέλης του ανέφερε ότι με το πάτημα ενός κουμπιού θα μπορούσε να στείλει 2.000 ευρώ στην άρρωστη μητέρα του.

Ο παίκτης επέλεξε να μην ενδώσει στον πειρασμό, εξηγώντας ότι είχε δώσει μία υπόσχεση στη μητέρα του, να φτάσει μέχρι το τέλος και να διεκδικήσει όσα χρήματα πρέπει.

Πηγή: reader

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.