Τέμπη-Νίκος Πλακιάς: Πώς σχολίασε το «πατέρας των Τεμπών» που του απέδωσαν

Metrosport Team15 Απριλίου 2024

Ανάρτηση στο «Χ» έκανε ο Νίκος Πλακιάς, πατέρας θύματος το οποίο σκοτώθηκε στο δυστύχημα των Τεμπών, με αφορμή, όπως είπε, τον τίτλο που του έδωσαν κάποια ΜΜΕ, τα οποία χαρακτήρισε «αδηφάγα».

Συγκεκριμένα, ο κ. Πλακιάς, ανέφερε τα εξής: «Θα ήθελα να σας παρακαλέσω όλους ακόμα και εκείνους που δεν με συμπαθούν και τους ενοχλώ και τους έχω κουράσει,  ένα πράγμα. Διαβάζω για ένα τίτλο που μου δίνουν Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ. Το θεωρώ πολλή μεγάλη προσβολή για όλους τους άλλους συγγενείς. Κάθε παιδί που δολοφονήθηκε στα #Τεμπη_Δικαίωση είχε ,έχει και θα έχει γονιό και επειδή έχω γνωρίσει πανω από 35 οικογένειες σας πληροφορώ ότι όχι μόνο έχουν γονείς, αλλά είναι και τόσο αξιοπρεπέστατοι και τόσο δυνατοί που δεν μπορείτε να φανταστείτε.

Εάν ξέρατε τι δουλειά κάνει ο κάθε γονιός η αδερφός, ή παιδί, για να αποδοθεί η αλήθεια για το παιδί του η τους γονείς του ή τα αδέρφια του, δεν θα λέγατε καν αυτήν την λέξη. Ορισμένοι βγαίνουμε μπροστά εδώ στα αδηφάγα Μέσα στα ΜΜΕ και προσπαθούμε να σας εξηγήσουμε για τον άδικο χαμό των παιδιών μας. Ορισμένοι ψάχνουν όλη μέρα στοιχεία, μας ετοιμάζουν για τις δίκες και κάνουν τόση δουλειά που εγώ μπροστά τους δεν κάνω τίποτα.

 Όποτε εγώ είμαι μόνο ο πατέρας της ΧΡΥΣΑΣ ΤΗΣ ΘΩΜΑΪ́Σ ΚΑΙ ΘΕΙΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ -ΜΑΡΙΑΣ που ήταν σαν κόρη μου, κανενός άλλου.

 Σας ευχαριστώ πολύ.🙏»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube





Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.