Τέμπη-Η απάντηση Βλάχου για τη δωροκάρτα στον Καραμανλή: «Αν θέλουν πραγματικά να αλλάξουν...»

Metrosport Team19 Οκτωβρίου 2024

Για μια καθαρά συμβολική κίνηση έκανε λόγο ο Βαγγέλης Βλάχος, συγγενής θύματος που έχασε τη ζωή του  στο σιδηροδρομικό τροχαίο των Τεμπών, που έστειλε σε δωροκάρτα το εισιτήριο του νεκρού αδελφού του στον πρώην Υπουργό Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», ο Βαγγέλης Βλάχος σημείωσε ότι η απόφασή του ήταν αποτέλεσμα της ανακοίνωσης της Hellenic Train για αναβάθμιση των υπηρεσιών της προς το κοινό, κάτι που εάν είχε κάνει πρωτύτερα, ενδεχομένως να μην χάνονταν 57 άτομα.

«Το γεγονός ότι αποφάσισα να αγοράσω μια δωροκάρτα και να τη στείλω στον πρώην Υπουργό Μεταφορών, τον κ. Καραμανλή, προφανώς και είναι μια κίνηση συμβολική.

Δεν επικοινώνησε μαζί μου κάποιος, απλώς έλαβα την επιβεβαίωση ότι η αγορά της δωροκάρτας ήταν επιτυχής και εστάλη στον παραλήπτη.

Όταν εκείνο το βράδυ είδα την ανακοίνωση για τις νέες υπηρεσίες που θέλει να προσφέρει στο κοινό, η αλήθεια είναι ότι μου δημιουργήθηκαν αρνητικά συναισθήματα, γιατί θυμήθηκα τις πρώτες μέρες μετά το δυστύχημα, όταν η Hellenic Train τόσο σε 'μας όσο και στις υπόλοιπες οικογένειες επέστρεψε τα χρήματα του εισιτηρίου, κάτι που μας είχε ενοχλήσει πολύ.

Αν η Hellenic Train και οι υπόλοιποι φορείς θέλουν να αλλάξουν πραγματικά και να βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους, θα πρέπει να το κάνουν στο πλαίσιο της ασφάλειας. Για παράδειγμα η Hellenic Train θα μπορούσε να θέσει σε λειτουργία το GSMR, για τους μηχανοδηγούς που θα επικοινωνούν και μεταξύ τους και με τους σταθμάρχες», τόνισε.

Παράλληλα, ο αδελφός του αδικοχαμένου Βάιου υπογράμμισε ότι όλοι οι συγγενείς επιθυμούν να γίνουν σωστά όλα τα βήματα, προκειμένου να κατηγορηθούν οι υπεύθυνοι του πολύνεκρου δυστυχήματος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.