Τέλος τα... τατουάζ και τα piercing στο Βατικανό

Metrosport Team03 Ιουλίου 2024

«Μπλόκο» στα τατουάζ και τα piercing φαίνεται πως βάζει το Βατικανό για όλους τους εργαζόμενους στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου.

Όπως ορίζει ο νέος κανονισμός, που επικυρώθηκε το προηγούμενο Σάββατο (1/7),  τόσα τα εμφανή τατουάζ όσο και τα piercing θα απαγορεύονται στο εξής, ώστε να διαφυλάσσεται η «ευπρέπεια του χώρου».

Μάλιστα, ο κανονισμός αφορά τους περίπου 170 λαϊκούς εργαζόμενους της Φάμπρικα ντι Σαν Πιέτρο, της υπηρεσίας που είναι αρμόδια για τη λειτουργία της εκκλησίας, με τον συγκεκριμένο κανόνα να ισχύει εδώ και χρόνια, σε διαφορετική, ωστόσο, μορφή. 

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου της Βασιλικής, Έντσο Φορτουνάτο, διέψευσε τις πληροφορίες ιταλικών μέσων ενημέρωσης σύμφωνα με τις οποίες θα απαγορευτεί να εργάζονται στη Φάμπρικα ντι Σαν Πιέτρο οι λαϊκοί που διατηρούν ερωτικό δεσμό χωρίς να είναι παντρεμένοι. 

«Το προσωπικό θα πρέπει να διάγει υποδειγματικό θρησκευτικό και ηθικό βίο, τόσο στην ιδιωτική όσο και στην οικογενειακή ζωή του, σύμφωνα με το δόγμα της Εκκλησίας», αναφέρει ο κανονισμός.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.