«Τέλος τα άβατα»: Σαφής η κυβερνητική απάντηση στο οργανωμένο έγκλημα

Metrosport Team29 Αυγούστου 2024

Σαφές μήνυμα για την αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος έστειλε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, επισημαίνοντας ότι η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος θα είναι έτοιμη στις αρχές Σεπτέμβρη.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε από το Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου ο αρμόδιος Υπουργός, όπου βρέθηκε και έχει μία σειρά από συναντήσεις με υπηρεσιακούς παράγοντες, ως τις 10 Σεπτεμβρίου θα έχει δημιουργηθεί η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος , που θα εδρεύει στην Αθήνα, ενώ η υποδιεύθυνση θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και το παράρτημα στην Κρήτη.

«Άβατα για την αστυνομία δεν υπάρχουν πουθενά. Κακοποιοί και οι μπράβοι δεν έχουν θέση ούτε στην ελληνική κοινωνία, ούτε στην δημοκρατία. Όσοι ονειρεύονται άβατα να το ξεχάσουν», σημείωσε με νόημα.

Σε ό,τι αφορά τα περιστατικά βίας, ο Υπουργός έκανε λόγο για 608 καταγγελίες και 738 συλλήψεις κακοποιητών από την αρχή του

Σε σχέση με την ενδοοικογενειακή βία στο Ηράκλειο ο κύριος Χρυσοχοΐδης ανέφερε, ότι έχουν γίνει από την αρχή του έτους 608 καταγγελίες και 738 συλλήψεις κακοποιητών, ενώ έχουν δοθεί επιπλέον 60 panik button.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.