Τέλος καλό όλα καλά για τον Ατρόμητο Αγ. Αντωνίου

Metrosport Team31 Μαΐου 2024


Ο Ατρόμητος Αγ Αντωνίου επικράτησε του Αριστοτέλη και συνεχίζει στη Β κατηγορία.

 Ηταν μια δύσκολη χρονιά αλλά έστω την ύστατη στιγμή πέτυχε τον στόχο του. Μετά τον αγώνα τόνισαν στον Γρ. Μισαηλίδη. 

Αστέριος Ζαρογιάννης (προπονητής): «Το παιχνίδι ήταν αρκετά δύσκολο. Ημασταν καλύτεροι και δίκαια πήραμε το αποτελεσμα. Συγχαρητήρια στη διοίκηση και σε όλα τα παιδιά. Είχαμε υπομονή και κάναμε μεγάλη προσπάθεια μέχρι το τέλος».

Κων. Ανατολίτης: «Το θέλαμε το παιχνίδι όσο τίποτε άλλο. Το αξίζαμε και το δείξαμε μέσα στο γήπεδο. Συγχαρητήρια σε όλους. Μια ζωή Ατρόμητος».

 Χρ. Γεωργιάδης (πρόεδρος): «Ηταν ένα ντέρμπι παραμονής. Ημασταν καλύτεροι, πιο προετοιμασμένοι και νικήσαμε. Ο διαλυμένος Ατρόμητος αγκάλιασε τα παιδιά του και εν τέλει τίμησε την ιστορία του. Ατρόμητος για πάντα».

 Την Παρασκευή ο Ατρόμητος γιόρτασε την ολοκλήρωση της χρονιάς, με έναν φιλικό αγώνα μεταξύ διοίκησης και παικτών. Ήταν μια στιγμή που επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την ενότητα και την αγάπη που δένει όλους. 

Η βραδιά είχε μια ιδιαίτερη στιγμή τιμής για τον άνθρωπο που έχει αφιερώσει τη ζωή του στην ομάδα, τον Αναστάσιο Σαρίδη. Με δάκρυα χαράς και συγκίνησης, του απονεμήθηκε ένα βραβείο για την ανιδιοτελή του αγάπη και την πολύτιμη προσφορά του στον Σύλλογο. »Η αφοσίωση του Τάσου αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους» ανέφεραν οι ιθύνοντες του συλλόγου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.