Stoiximan Basket League: Παράταση στην αγωνία ή σκούπισμα;- Ώρα έναρξης αγώνα και τηλεοπτική μετάδοση

Γιάννης Τσερβίνης10 Ιουνίου 2024

Νίκη του Παναθηναϊκού και μείωση της σειράς των τελικών σε 2-1 ή επικράτηση Ολυμπιακού και πανηγυρισμός του Πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ;

Στο συγκεκριμένο ερώτημα θα έχουμε απάντηση αργά το βράδυ της Δευτέρας όταν και θα έχει ολοκληρωθεί ο τρίτος τελικός των δύο «αιωνίων» για την Stoiximan Basket League.

Οι «πράσινοι» που βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο μετά τις δύο νίκες των «ερυθρόλευκων» θα τους υποδεχθούν στο ΟΑΚΑ στις 21:15 σε ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 3.

Ο Εργκίν Αταμάν δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεση του, ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει (όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό) τον Μουσταφά Φαλ.

Ο τρίτος τελικός θα διεξαχθεί σε ένα «ηλεκτρισμένο» περιβάλλον, μετά και τα όσα έγιναν στον δεύτερο αγώνα στο ΣΕΦ, με ένταση εντός και εκτός γηπέδου.

Εκτός της κόντρας Κάαναν-Σλούκα, των τεχνικών ποινών και της αποβολής του Εργκίς Αταμάν, η ΚΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε καταγγελία κατά του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τις αναρτήσεις του στο Instagram.

 Από την πλευρά του ο διοικητικός ηγέτης των πράσινων με ανάρτηση του, ανέφερε πως σκέφτεται αποχή από την Εθνική για τους παίκτες της ομάδας του, ενώ έκανε λόγο για «εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό μπάσκετ»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.