Τελευταία νέα ομάδων της Γ' Εθνικής (1/10)

Χρήστος Λιάπης01 Οκτωβρίου 2024

Στις δύο πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, οχτώ  ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΠ Ν Αμισού οι οποίοι συμμετείχαν στους αγώνες και στις αποστολές προέρχονται ή ξεκίνησαν την ενασχόλησή τους με το ποδόσφαιρο, από τα τμήματα υποδομής της ομάδας, απόδειξη ότι η Ακαδημία του ΠΑΟΠ Ν. Αμισού επενδύει σε αυτά τα παιδιά και τους δίνει ευκαιρίες για να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές μας: Μιχαηλίδης Παύλος, Κερεμίδης Κώστας, Ζαγιάκου Παναγιώτης, Θεοδωρίδης Χρήστος, Σουμπάκης Στέλιος, Αθανασιάδης Θέμης, Λουκίδης Γιώργος και Θεοδοσιάδης Ραφαήλ συμμετείχαν στις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας μας με όλους τους παραπάνω τρόπους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας συμμετέχουν από την έναρξη της προετοιμασίας και ποδοσφαιριστές της Β’ ομάδας γεννημένοι τα έτη 2007-2008-2009 οι οποίοι βρίσκονται υπό τη συνεχή επίβλεψη του προπονητικού τιμ, με στόχο την προώθησή τους τον Ιανουάριο στην πρώτη ομάδα εφόσον κριθούν ικανοί να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, ενώ μελλοντικά αναμένεται να αποτελέσουν τον κορμό του ΠΑΟΠ.

«Θα ήταν παράλειψη από πλευράς, αν δεν αναφέραμε ότι θα είχαμε στην ομάδα μας ακόμη δύο-τρεις ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία μας, αν δεν μας τους «έκλεβαν» τα Πανεπιστήμια, στους οποίους ευχόμαστε καλές σπουδές. Τα παιδιά αυτά ξέρουν ότι η οικογένεια του ΠΑΟΠ Ν. Αμισού τους περιμένει να επιστρέψουν όποτε το επιθυμούν» αναφέρουν οι ιθύνοντες του συλλόγoυ

ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ

Σε ένα κλειστό παιχνίδι με λιγοστές φάσεις ο Θερμαικός Θέρμης αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον Ορέστη Ορεστιάδας στο γήπεδο της Μηχανιώνας.

«Ευχόμαστε καλή συνέχεια στον Ορέστη και μακριά από τραυματισμούς. Επόμενο παιχνίδι το εντός έδρας με τον Κιλκισιακό που μένει να δούμε σε ποιο γήπεδο θα πραγματοποιηθεί λόγω μη ετοιμότητας του γηπέδου μας στη Θέρμη» αναφέρουν οι ιθύνοντες του συλλόγου

ΠΟ Μουδανιών

Η Ομάδα του ΠΟ Μουδανιών ηττήθηκε 1-0 από την ομάδα του Απόλλων Παραλιμνίου,

Μεγάλη ευκαιρία είχε στο 20' με τον Ταουσάνη αλλά σε κενή εστία δεν έπιασε καλά την κεφαλιά για να σκοράρει.

Στο 25' η ομάδα του Παραλιμνίου άνοιξε το σκορ με τον Πλαστουργό όπου ήταν και το αποτέλεσμα του 1ου ημιχρόνου.

Στο 2ο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 49' η ομάδα του Απόλλωνα μένει με 10 παίκτες μετά από αποβολή με 2η Κίτρινη/Κόκκινη Κάρτα του Σαχπαζίδη.

Οι ιθύνοντες του ΠΟΜ ακόμη ανέφεραν: «Η ομάδα μας πίεσε για την ισοφάριση στο υπόλοιπο του αγώνα αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Eπόμενος αγώνας για την ομάδα μας εντός έδρας με τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης την Κυριακή 6/10

Κιλκισιακός

«Συγχαρητήρια στο τεχνικό επιτελείο και τους αθλητές μας για το παιχνίδι τους με τον Ποσειδώνα.

Το αγωνιστικό μας συγκρότημα ήρθε πολύ κοντά στην νίκη αλλά δυστυχώς σε δύο ανεπανάληπτα τετ α τετ δεν ολοκληρώθηκαν οι τελικές φάσεις ως έπρεπε λόγο υπερπροσπάθειας .

Ευχαριστούμε τον φίλαθλο κόσμο για την παρουσία και την στήριξή του» αναφέρουν οι ιθύνοντες του Κιλκισιακού.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ

«Εκτός έδρας ήττα για την ομάδα μας για την 2η αγωνιστική της Γ' Εθνικής στο παιχνίδι με τον Νέστο.

Συνεχίζουμε δυνατά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος» αναφέρουν οι ιθύνοντες του Αρη

ΤΡΙΚΑΛΑ-ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ

Μια μέρα μετά τη νίκη επί του Θεσπρωτού ο διοικητικός παράγοντας της ομάδας μας κ. Νίκος Καγιούλης παραβρέθηκε στην Σωτήρα και αφού πρώτα έδωσε συγχαρητήρια στο ποδοσφαιρικό τμήμα τους ζήτησε να συνεχίσουν την προσπάθεια και να διατηρήσουν το οικογενειακό κλίμα. Παράλληλα τους υποσχέθηκε πως η διοίκηση θα είναι στο πλευρό τους και σε οτιδήποτε χρειαστούν.

Ο προπονητής του Θεσπρωτού Χουάν Ραμόν Ρότσα ευχήθηκε τα καλύτερα στον πρώην συμπαίκτη του και ποδοσφαιριστή του στον Παναθηναϊκό Γιάννη Καλιτζάκη ο οποίος είναι ο υπεύθυνος προπονητής των ακαδημιών του ΑΟ Τρίκαλα. Με την σειρά του ο κ. Καλιτζάκης αφού τον συνεχάρη για την παρουσία της ομάδας του του ευχήθηκε καλή πορεία.

Να σημειωθεί πως για ακόμη ένα ματς νεαροί ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής συνόδευσαν τους κυανέρυθρους κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο


ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

Την Κυριακή ο Ορέστης Ορεστιάδας υποδέχεται την ΑΕ Ευόσμου και οι ιθύνοντες της ομάδας επισημαίνουν:

«Η ώρα που όλοι περιμένουμε έφτασε. Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για το πρωτάθλημα πλησιάζει. Μοναδικός στόχος η πρώτη νίκη. Να είστε όλοι εκεί όπως και πέρσι».

ΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Για μία ακόμα αγωνιστική, η ομάδα της Αλεξανδρούπολης πλήρωσε την ατυχία της στην τελική προσπάθεια και σε έναν αγώνα για γερά νεύρα, ηττήθηκε από τον Πανθρακικό 1-2.

«Για μία ακόμα αγωνιστική, οι φίλαθλοι της ομάδας μας γέμισαν το γήπεδο και μας χειροκρότησαν. Τους ευχαριστούμε θερμά» αναφέρουν οι ιθύνοντες του συλλόγου

ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ

«Άδικη ήττα για την ομάδα μας η οποία ηττήθηκε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Τελικό σκορ του αγώνα 2-1 υπέρ του Απόλλωνα Κρ. Βρύσης. Συνεχίζουμε» αναφέρουν οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ

ΑΟ ΧΑΝΙΩΤΗΣ

Ο ΑΟ Χανιώτης ήρθε ισόπαλος με τον ΠΑΟΠ Ν. Αμισού και οι ιθύνοντες του συλλόγου ανέφεραν: «Η ομάδα μας παρά το γεγονός ότι κατάφερε να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες, δεν έφτασε ποτέ στο γκολ που θα έκανε τη διαφορά στο παιχνίδι και να της δώσει τους τρεις πρώτους βαθμούς, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας».

NEΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ

«Νίκη για την ομάδα μας και μάλιστα με ανατροπή με σκορ 3-1 επί του Αρη Αβατου με γκολ των Σέα, Τανζού, Θωμαΐδη. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για το πάθος που είχαν και γύρισαν το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο και έδειξαν ότι έχουν ψυχή και τσαμπουκά. Το Δ,Σ, το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές ευχόμαστε στον Αντώνη Ράνο περαστικά και να είναι και πάλι γρήγορα κοντά μας» αναφέρουν οι ιθύνοντες του Νέστου

Απόλλων Κρύας Βρύσης

Η λύτρωση για τον Απόλλωνα στο παιχνίδι του με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης ήρθε στο 94’ από τον συνήθη ύποπτο Στάθη Καράμπελα όπου μ' ένα μαγικό  τέρμα έδωσε την νίκη στην ομάδα του.

ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από τον Εύοσμο ο Αρης Πηγών. Οι ιθύνοντες του Αρη επισήμαναν: «Ούτε ο δυνατός αέρας ούτε η πίεση που άσκησε ο αντίπαλος στο πρώτο ημίχρονο, ούτε οι δύο σημαντικές απουσίες λόγω τραυματισμού απέτρεψαν από την ομάδα μας να φύγει με την ισοπαλία και τον 1ο σημαντικό βαθμό από μια πολύ δύσκολη έδρα και την δυνατή ομάδα του Ευόσμου.

Τρεις οι χαμένες ευκαιρίες για την ομάδα μας με τις οποίες μπορούσε να φύγει με το διπλό.

Ευχαριστούμε την διοίκηση της ΑΕ Ευόσμου για την άψογη φιλοξενία. Η ομάδα μας από τον περασμένο Απρίλιο στα μπαράζ ανόδου έχει αναπτύξει δεσμούς φιλίας με την συγκεκριμένη ομάδα και τους ευχόμαστε ολόψυχα την εκπλήρωση των στόχων τους.

Ευχαριστούμε τους 40 ηρωικούς φιλάθλους μας που ακολούθησαν την ομάδα.

Και τώρα Απόλλων Παραλιμνίου την επόμενη Κυριακή εντός έδρας. Στηρίζουμε την προσπάθεια του Άρη Πηγών, γεμίζουμε το γήπεδο, δίνουμε ώθηση στην αγαπημένη μας ομάδα»

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ

Μεγάλη όσο και ιστορική νίκη πέτυχε ο Ηρακλής Αμμουδιάς μέσα στην έδρα του Απόλλωνα Καλαμαριάς με 0-1. Οι ιθύνοντες του συλλόγου επισήμαναν:

«Η ομάδα μας ξεκίνησε το παιχνίδι με μια μόλις αλλαγή σε σχέση με το παιχνίδι τις πρώτης αγωνιστικής καθώς την θέση του Σένια στο βασικό σχήμα πήρε ο Ζιακας.

Χωρίς καθαρό επιθετικό το ρόλο αυτό του ψευτο 9αριου πήρε στο παιχνίδι ο Τζελίδης.

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα η γηπεδούχος ομάδα με τον δυνατό άνεμο να είναι υπέρ της είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού χωρίς όμως να κάνει την μεγάλη φάση, κάτι που στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να κάνει η ομάδα μας δύο φορές καθώς στο 21 λεπτό ο Καρυοφύλλης χάνει μεγάλη ευκαιρία για το 0-1 ενώ 10 λεπτά αργότερα χάνουμε νέα μεγάλη ευκαιρία αυτή τι φορά με τον Τζελίδη και το ημίχρονο κλείνει με ένα καλό σουτ του Ταράση.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς κάποια αλλαγή για την ομάδα μας η οποία μπήκε πίεσε ψηλά, έκλεψε μπάλες και προσπάθησε να πάρει αυτή τα ηνία του αγώνα με τον Σερβέ και τον Γιαννόπουλο στο κέντρο να είναι σε πολύ καλή ημέρα.

Το γκολ για την ομάδα μας ήρθε στο 61 λεπτό με τον Λάζαρο Τζελίδη σκόρερ ο οποίος πέτυχε γκολ σπάνιας ομορφιάς καθώς ειδε τον τερματοφύλακα εκτός θέσεις και τον πλάσαρε περίπου 10 μέτρα πίσω από την γραμμή του κέντρου.

Όπως ήταν φυσικό το γκολ πανηγύρισαν έντονα οι παίκτες και οι φίλαθλοι της ομάδας μας.

Στο 66 λεπτό η ομάδα μας χάνει μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 με τον Καρατλιδη να κάνει το σουτ και τον τερματοφύλακα να αποκρούει με τα πόδια.

Δώδεκα λεπτά μετά το γκολ που πέτυχε η ομάδα μας και συγκεκριμένα στο 73 λεπτό ο διαιτητής έδωσε απευθείας κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή μας Μάριο Σερβέ μια άδικη κάρτα που ανάγκασε την ομάδα μας να αγωνιστεί για περισσότερα από 20 λεπτά με παίκτη λιγότερο.

Από εκείνο το σημείο και μετά δεχθήκαμε μεγάλη πίεση από την αντίπαλη ομάδα με τον προπονητή της ομάδας μας Παντελή Κρυστάλλη να κάνει εύστοχες αλλαγές και να κρατάει η ομάδα μας σχετικά εύκολα το υπέρ της 0-1 που ήταν στο τέλος και το τελικό αποτέλεσμα.

Ένα δίκαιο αποτέλεσμα καθώς τις μεγάλες φάσεις στο παιχνίδι τις είχε η ομάδα μας ενώ η γηπεδούχος ομάδα δεν είχε ούτε μια κλασική ευκαιρία στο παιχνίδι. Τα συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους, παίκτες, προπονητή και στους φιλάθλους της ομάδας μας που βρέθηκαν στο γήπεδο της Καλαμαριάς και στο τέλος χειροκρότησαν τους παίκτες μας. Συνεχίζουμε όλοι μαζί ενωμένοι προς τον στόχο που θέσαμε στην αρχή της χρονιάς και βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι μέχρι να τον πετύχουμε. Επόμενος αγώνας για τον Ηρακλή Αμμουδιάς την Κυριακή και πάλι εκτός έδρας καθώς θα ταξιδέψουμε στην πόλη της Κομοτηνής για να αντιμετωπίσουμε μια ακόμη ομάδα που είναι από τα φαβορί για την άνοδο την ομάδα του Πανθρακικού. Ούτε εκεί θα παίξει μόνος του ο Ηρακλής καθώς σήμερα θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες της εκδρομής των φιλάθλων μας για την Κομοτηνή.

Η διοίκηση του Ηρακλή Αμμουδιάς θέλει να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες της προς την διοίκηση της ιστορικής ομαδας του Απόλλωνα Καλαμαριάς για την άψογη φιλοξενία»


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.