ΕΠΣΜ: 191 ομάδες στο μητρώο-Χωρίς εκκρεμότητες

Χρήστος Λιάπης13 Σεπτεμβρίου 2024

Ολοκληρώθηκε η ετήσια διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αίτησης εγγραφής αθλητικού σωματείου, με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση, στο Ηλεκτρονικό Μητρώο, αλλά και η επικαιροποίηση των στοιχείων, για το 2024, των ήδη εγγεγραμμένων στο Μητρώο του 2023 ερασιτεχνικών σωματείων.

Εφόσον από το αποτέλεσμα της αξιολόγησης προκύψουν ελλείψεις, το σωματείο θα έχει δικαίωμα διόρθωσης έως και τις 30 Νοεμβρίου 2024.

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας στο μητρώο είναι 191 ομάδες καθώς μπήκε και ο Ιάσων Αυγής.

Υπέβαλαν αίτηση όσες είχαν υποχρέωση.

Παρατείνεται, επίσης, έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2024, η ισχύς της άδειας λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με την Κοινή Απόφαση (ΦΕΚ Β’, 4959 30/08/2024) των Υπουργών Εσωτερικών, Θοδωρή Λιβάνιου και Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, του αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση και του Υφυπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Θάνου Πετραλιά. 

Οι προϋποθέσεις, για να εκδοθεί από τις κατά τόπους Αρχές η άδεια διεξαγωγής αθλητικής συνάντησης, παραμένουν ίδιες, όπως ίσχυαν από την 1η Σεπτεμβρίου 2023. Δηλαδή, επιπλέον των προβλεπόμενων στον ν. 4479/2017 δικαιολογητικών, προσκομίζονται: Υπεύθυνη Δήλωση του ιδιοκτήτη ή του χρήστη ή του φορέα διαχείρισης της αθλητικής εγκατάστασης ότι δεν έχει αυξηθεί η χωρητικότητά της ως προς τον αριθμό των θεατών, σε σχέση με τη χωρητικότητα με βάση την οποία έχει εκδοθεί η άδεια λειτουργίας της και δεν έχουν γίνει κατασκευές χωρίς τις απαραίτητες άδειες δόμησης, οι οποίες επηρεάζουν προς το δυσμενέστερο τη στατική επάρκεια και την παθητική πυροπροστασία της εγκατάστασης.

 Πιστοποιητικό Πυροπροστασίας σε ισχύ (και εφόσον δεν υφίσταται, η αθλητική συνάντηση διεξάγεται χωρίς την παρουσία θεατών έως ότου να εκδοθεί


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.