Τέλες για Ρονάλντο: «Τρώει μια πρωτεΐνη μετά το μεσημεριανό γεύμα»

Metrosport Team17 Σεπτεμβρίου 2024

Δηλώσεις αναφορικά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε ο Άλεξ Τέλες , με τον ποδοσφαιριστή να αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές για τον συμπαίκτη και φίλο του, τονίζοντας... «Έχει το δικό του γεύμα, το φαγητό είναι διαφορετικό από της υπόλοιπης ομάδας. Είναι φτιαγμένο ειδικά γι' αυτόν και μόλις καθίσουμε έρχεται κατευθείαν ο διατροφολόγος με το πιάτο του. Τι τρώει; Φυσιολογικά πράγματα, σολομό, κινόα, αβοκάντο.

Μετά παρακολουθεί τα πιάτα των άλλων παικτών, κάνοντας πλάκα. Στην αρχή τα παιδιά φοβόντουσαν να πάνε για γλυκό, ξέρουμε ότι είναι σε φόρμα, πως του αρέσει να φροντίζει τον εαυτό του και σε όλους αρέσει να ακολουθούν καλά παραδείγματα.

Τρώει μια πρωτεΐνη μετά το μεσημεριανό γεύμα, μετά από 15 μέρες υπήρχαν περίπου 20 πρωτεΐνες στο τραπέζι. Όλοι ζήτησαν από τον διατροφολόγο για να δουν αν υπήρχε κάποια μαγεία σ' αυτές».

Για την επικοινωνία τους πριν πάρει μεταγραφή στην Αλ Νασρ: «Με διευκόλυνε να πάω, με πήρε τηλέφωνο από πριν και μου είπε «έλα εδώ, να το απολαύσουμε εδώ, η χώρα ανοίγει στο ποδόσφαιρο, έρχονται αυτά κι αυτά. Πρόσκληση από τον ίδιο, με αυτόν τον τρόπο, δεν υπάρχει τρόπος να αρνηθείς... Ήταν εύκολο».

Ενώ για τον χαρακτήρα του και τη σχέση τους: «Είναι εξαιρετικός, του αρέσουν πολύ οι Βραζιλιάνοι. Όταν λείπουμε, οι ξένοι τείνουν να είναι πιο κοντά ο ένας στον άλλον και αυτός, ίσως επειδή είναι Πορτογάλος, είναι πολύ κοντά με τους Βραζιλιάνους. Καταλήγουμε να έχουμε πολλές επαφές. Για μένα ήταν φυσικό να είμαι μαζί του κάθε μέρα, να μιλάμε, να γελάμε, να αστειευόμαστε. Ήταν προνόμιο να μοιράζομαι τρία χρόνια στα αποδυτήρια με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, να βλέπω τι κάνει σε καθημερινή βάση. Είναι παράδειγμα, είναι πολύ επαγγελματία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.