Τελείωσε και τυπικά του Μαντζούκα στον Άρη

Metrosport Team21 Ιουνίου 2024

Οι κινήσεις υποδηλώνουν ότι η δημιουργία ελληνικού κορμού αποτέλεσε τη βασική προτεραιότητα του Αρη καθώς πληροφορίες του metrosport.gr αναφέρουν ότι υπεγράφησαν τα έγγραφα δανεισμού του Λευτέρη Μαντζούκα και είναι εξαιρετικά πιθανό να γίνει μια ακόμη κίνηση από την ελληνική αγορά εντός των επόμενων ημερών.

Τόσο για τον Λευτέρη Μαντζούκα όσο και για τον Γιώργο Γκιουζέλη, απομένουν οι επίσημες ανακοινώσεις για την ένταξή τους στην ομάδα. Κι έτσι, μαζί με τους Βασίλη Τολιόπουλο, Μανώλη Χατζηδάκη και Γιώργο Φίλλιο έχει σχηματιστεί ο ελληνικός κορμός. Αυτό θα περιλαμβάνει τουλάχιστον έναν ακόμη παίκτη. Η παραμονή του Λευτέρη Μποχωρίδη υπό συγκεκριμένους οικονομικούς όρους βρίσκεται στις βασικές σκέψεις του Γιάννη Καστρίτη ο οποίος όμως παράλληλα βλέπει τα δεδομένα δύο άλλων υποθέσεων. 

Η «Μ» είχε γράψει ότι η περίπτωση του Ελάιζα Μήτρου Λονγκ είναι στο μυαλό του 42χρονου τεχνικού. Ο Ελληνοκαναδός γκαρντ έμεινε ελεύθερος από το Περιστέρι αλλά οι απαιτήσεις του φτάνουν τα 150.000 ευρώ. Η δεύτερη περίπτωση είναι αυτή του Μιχάλη Λούντζη ο οποίος επίσης είναι σε συζητήσεις για την αποδέσμευσή του από τον Ολυμπιακό. Εν τέλει, το ότι ο Αρης δεν έχει προχωρήσει σε ουσιαστική κουβέντα με τον Μποχωρίδη δείχνει ότι σχετίζεται με τις σκέψεις για τους Μήτρου Λονγκ και Λούντζη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.