«Τελειώνει μέσα στην εβδομάδα του Καμαρά στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team05 Ιουνίου 2024

Το όνομα του Μαντί Καμαρά ήρθε στην επιφάνεια έπειτα από την αποκάλυψη της «Μ» και του Metrosport.gr, με τους Αφρικανούς να δίνουν επιπλέον διαστάσεις στο θέμα, τονίζοντας πως ο πολύπειρος μέσος που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού αναμένεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.

Όπως αναφέρει το Africafoot: «Ο Μαντι Καμαρά θα ενταχθεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Ο πρωταθλητής Ελλάδας της Super League φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον 27χρονο, και σύμφωνα με πληροφορίες του Africafoot, η μεταγραφή του θα ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδας»

Ενώ στην αρχή προσθέτει: «Αρχίζουν να γίνονται σοβαρά τα πράγματα για τον Μαντί Καμαρά. Στο τέλος του συμβολαίου του αυτό το καλοκαίρι με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, ο μέσος από την Γουινέα θα μείνει στην Ελλάδα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κουρδίσει το βιολί του στον ΠΑΟΚ που πήρε το πρωτάθλημα και προκρίθηκε στο Champions League. Μια ομάδα που πλέον ψάχνει να ενισχύσει το ρόστερ της, προετοιμάζοντας αυτή τη μεγάλη ευκαιρία που έχει στην διοργάνωση. Ο διεθνής μέσος από την Γουινέα θα είναι η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή του ΠΑΟΚ. Ο Καμαρά αναμένεται να υπογράψει ως ελεύθερος στον ΠΑΟΚ με αύξηση αποδοχών. Σε απόλυτη αρμονία με το αίτημα του παίκτη βρίσκονται και οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.