Telegraph: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκέφτεται να κατεδαφίσει το «Ολντ Τράφορντ»

Metrosport Team26 Δεκεμβρίου 2023

Η αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος που επικρατεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η προσθήκη του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ στο διοικητικό σχήμα με ποσοστό 25% φέρνει αλλαγές και νέες ιδέες στην ομάδα του Μάντσεστερ , ξεκινώντας από το γήπεδο.

Όπως αναφέρει η έγκυρη «Telegraph» το νέο μέλος της διοίκησης σκοπεύει να προσφέρει στα ταμεία της ομάδας ένα ποσό που φτάνει τα 245 εκατομμύρια λίρες με τον ίδιο να ποντάρει πολλά στο «Ολντ Τράφορντ» το οποίο επιθυμεί να... γκρεμίσει και να το φτιάξει από την αρχή.

Βάσει των όσων γράφονται, ο CEO της Populous, Κρις Λι, πρότεινε στους ανθρώπους της ομάδας να γκρεμίσουν το παλιό γήπεδο και στη θέση του να φτιάξουν νέο , αφήνοντας στην άκρη την πιθανότητα ανακατασκευής, παρά το υψηλότερο κόστος που υπάρχει, καθώς υποστηρίζει πως θα είναι πιο προσοδοφόρο για την ομάδα σε βάθος χρόνου.

Ο ίδιος μιλώντας στη Telegraph, σημείωσε, «Η νέα κατασκευή μπορεί κάλλιστα να αποδειχθεί η πιο οικονομική λύση. Η Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να συνεχίσει να χρησιμοποιεί το υπάρχον έδαφος όσο βρίσκονται σε εξέλιξη οικοδομικές εργασίες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα μειωθούν τα έσοδα της αγωνιστικής».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.