Ταβολιέρι: «Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Μποέτιους, ο Ιτούρμπε δεν αρέσει στον Γιώργο Σαββίδη»

Metrosport Team23 Ιουνίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Βέλγος δημοσιογράφος Σάχα Ταβολιέρι που αποκάλυψε τα μεταγραφικά σενάρια του Χουάν Ιτούρμπε και του Ζαν-Πολ Μποέτιους για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του ΠΑΟΚ.

Αρχικά, είπε: «Ναι ασχολούμαι με τον ΠΑΟΚ. Έχει μεγάλη μεταγραφική φιλοδοξία και υπάρχουν σενάρια για τον Ιτούρμπε και για τον Μποέτιους».

Για τον Μποέτιους: «Ο Μποέτιους παίζει στο 10, στο κέντρο και στα άκρα. Αυτό που μπορώ να πως είναι ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον παίκτη, πήραν πληροφορίες από τον ατζέντη. Η Χέρτα πάει στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, έχει οικονομικά προβλήματα και θέλει να ξεφορτωθεί τα μεγάλα συμβόλαιά της. Δεν μπορώ να πω ακριβώς πόσα παίρνει στη Χέρτα αλλά δεν είναι χρήματα που μπορεί να μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στον ΠΑΟΚ. Ξέρω ότι τον θέλει ο ΠΑΟΚ, όχι ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ που γράφτηκε».

Για τον Χουάν Ιτούρμπε: «Είναι πιο ξεχωριστή περίπτωση. Ο παίκτης προτάθηκε στον ΠΑΟΚ, του αρέσει η ζωή στη Θεσσαλονίκη, δεν τον πειράζει να αλλάξει ομάδα. Ο Ραζβάν Λουτσεέσκου τον εκτιμά. Το θέμα είναι ότι ο παίκτης δεν αρέσει στον Γιώργο Σαββίδη και δεν ξέρω αν θα προχωρήσει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.