Τάτσης: «Άξιζε 100% τον τίτλο ο ΠΑΟΚ, πιο επιδραστικός ο Τάισον»

Metrosport Team06 Ιουνίου 2024

Για τη δύσκολη χρονιά που πέρασε με την Παναχαϊκή, τους στόχους της επόμενης περιόδου, αλλά και για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο έμπειρος προπονητής των Πατρινών, Γιάννης Τάτσης. 

''Ήταν πολύ δύσκολη η αποστολή μου στην Παναχαϊκή. Ήταν δύσκολο το έργο, η ομάδα είχε έναν βαθμό μετά από πέντε αγώνες και η εικόνα ήταν πολύ κακή και από την ημέρα που αναλάβαμε και μετά καταφέραμε να μαζέψουμε 40 βαθμούς και να σώσουμε τον σύλλογο. Η Παναχαϊκή έχει μεγάλο παρελθόν και δεν θα ήθελα να πέσει στα χέρια μου. Ήταν μεγάλη η ευθύνη στις πλάτες μου για μία ομάδα με τεράστιο λαό από πίσω και τελικά παρά τις δυσκολίες καταφέραμε να σώσουμε την παρτίδα. Το πιο δύσκολο ήταν ότι δεν είχα χρόνο. Παιχνίδι με παιχνίδι είδα ποιοι παίκτες μπορούν να ανταποκριθούν γιατί όταν ήρθα βρήκα ένα ρόστερ 37 ποδοσφαιριστών. Εγώ έβλεπα μέσα από τις προπονήσεις ποιοι είναι καλύτεροι και τους έκανα μία ομάδα και καταφέραμε στο τέλος να κρατήσουμε την Παναχαϊκή στην κατηγορία''.

Για το αν θα συνεχίσει και του χρόνου στην Παναχαϊκή:

''Έχω υπογράψει ένα προσύμφωνο με ρήτρες και σε λίγες μέρες θα υπογράψω και το συμβόλαιο αποδεχόμενος την πρόταση των Αμερικανών ιδιοκτητών.Εμείς επικοινωνούμε μέσω skype. Οι Αμερικανοί έχουν άλλη κουλτούρα από εμάς. Σε παίρνουν και σου αναθέτουν έναν ρόλο και περιμένουν εσύ να ανταποκριθείς σε αυτό που θέλουν. Είδα ότι πληρώνουν χρέη και αμαρτίες του παρελθόντος και κατάλαβα ότι γίνεται δουλειά εδώ και έτσι δέχθηκα την πρόταση να αναλάβω τα ηνία της ομάδας''.

Για τους στόχους της Παναχαϊκή για τη νέα σεζόν:

''Εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα χωρίς ακόμα να ξέρουμε πώς θα είναι το νέο Πρωτάθλημα. Επιθυμία όλων στην Παναχαϊκή είναι του χρόνιου να κάνει το κάτι παραπάνω σε σχέση με πέρυσι. Γενικά, πρέπει να δούμε την αδειοδότηση, μετά την προκήρυξη του Πρωταθλήματος και το πόσοι όμιλοι θα είναι και μετά θα δούμε πως θα κινηθούμε και τι στόχους θα θέσουμε''.

Για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ:

''Εγώ πέρυσι το χειμώνα σε εκπομπή της ΕΡΤ-3 είχα πει ότι οι ομάδες που έχουν πιθανότητα να πάρουν το Πρωτάθλημα είναι ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός. Ο πρώτος λόγος είχε να κάνει λόγω της πολύ καλής ισορροπίας που είχαν σε άμυνα και επίθεση εκείνη την χρονική στιγμή και ο δεύτερος λόγος ήταν ότι αν ο ΠΑΟΚ εκμεταλλευόταν την Τούμπα θα έφτανε στην κορυφή και έτσι έγινε και πήρε τον τίτλο που τον άξιζε 100%. Από το γκάλοπ που κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον φετινό MVP θα έλεγα τον Τάισον γιατί ήταν ο πιο επιδραστικός παίκτης της ομάδας''.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.