Τάσσιος για Ελευθεριακό: «Διοίκηση, παίκτες και προπονητής είμαστε μια παρέα»

Metrosport Team03 Φεβρουαρίου 2024


Ο Ελευθεριακός έκλεισε θέση για τα πλέι οφ της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣΜ. Ο ποδοσφαιριστής του Ελευθεριακού, Γιάννης Τάσσιος σε δηλώσεις του τόνισε στον Παύλο Κερασιώτη: «Η ομάδα μπήκε στα πλέι οφ μια αγωνιστική πριν το τέλος. Ο στόχος της από την αρχή ήταν η εύκολη σωτηρία μέσα από τα πλέι οφ. Πετύχαμε τον στόχο μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. 

Φαβορί για τα μπαράζ της Γ Εθνικής από τον όμιλο μας είναι η ΑΕ Ευόσμου, καθώς έχει πολύ καλό ρόστερ και πλήρες σε όλες τις θέσεις. Από τον άλλο όμιλο πιστεύω πολύ στους Ακρίτες Συκεών, επειδή ξέρω την ομάδα έχω παλιούς συμπαίκτες εκεί και νομίζω έχουν ότι χρειάζεται για να συνεχίσουν την καλή πορεία τους.

 Η πορεία του Ελευθεριακού ήταν καλή. Θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα σε κάποια παιχνίδια και να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Είχαμε τραυματισμούς που μας επηρέασαν. Για την διαιτησία δε θέλω να μιλήσω. 

Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς και όχι πως μας παίζουν οι διαιτητές. Η σχέση με τον προπονητή Βαγγέλη Μαυροβουνιώτη είναι πολύ καλή. Αυτός με προσέγγισε το καλοκαίρι και για αυτόν ήρθα, γιατί ξέρω ότι από τις προηγούμενες ομάδες που ήταν ότι έκανε καλή δουλειά. Ξέρω τι ζητάει από μένα στο γήπεδο και νομίζω πως υπάρχει καλή συνεργασία. Για την διοίκηση της ομάδας τι να πω; Πρώτα τα παιδιά είναι φίλοι μου και μετά διοίκηση. Αριστες σχέσεις και πιστεύω ότι αυτό είναι το μυστικό τις φετινής επιτυχίας. Διοίκηση, παίκτες και προπονητής είμαστε μια παρέα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.