Τάσος Θέος: «Ο Ολυμπιακός περιόρισε τα ατού της Φιορεντίνα και εκμεταλλεύτηκε την ποιότητά του στα άκρα και στη θέση του φορ»

Metrosport Team30 Μαΐου 2024

Έγραψε ιστορία ο Ολυμπιακός, καθώς με γκολ του Ελ Κααμπί στο 116΄ επικράτησε 1-0 της Φιορεντίνα στην OPAP ARENA και έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που κατακτά ευρωπαϊκό τίτλο. 

Με αφορμή την τεράστια επιτυχία των ''ερυθρολεύκων'' μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο ο προπονητής της Εθνικής Κ19, Τάσος Θέος.

Αναλυτικά: «Το μυστικό ήταν η υπομονή και η πολύ καλή λειτουργία που έχει αποκτήσει ο Ολυμπιακός με τον ερχομό του νέου προπονητή. Με πίστη στις δυνατότητες και την ποιότητα που έχει ως ομάδα παρά την πίεση και το άγχος του τελικού κατάφερε με την πολύ καλή αμυντική του λειτουργία να φτάσει στον θρίαμβο. 

Με εξαιρετικούς αυτοματισμούς ο Ολυμπιακός περιόρισε τα ατού της Φιορεντίνα και εκμεταλλεύτηκε την ποιότητά του στα άκρα και στη θέση του φορ.

Φαινόταν ότι ο τελικός θα κρινόταν στο γκολ και δεν ξέρω τι θα μπορούσε να συμβεί αν είχε προηγηθεί στο σκορ η Φιορεντίνα αλλά τόσο ο Τζολάκης, όσο και ο Ρέτσος ήταν εξαιρετικοί. Ο Ρέτσος παρά το χτύπημα που είχε στο κεφάλι και ο γιατρός ζητούσε άμεσα να γίνει αλλαγή ο ίδιος δεν το σκέφτηκε καθόλου και συνέχισε κανονικά το παιχνίδι για να δώσει τα πάντα ώστε η ομάδα του να κατακτήσει το ευρωπαϊκό τρόπαιο. Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές πάντα θα δώσουν το κάτι παραπάνω για την ομάδα τους και για τη φανέλα που φορούν.

Δεν είναι καθόλου εύκολο να πας από τη δεύτερη ομάδα στην πρώτη και να είσαι πρωταγωνιστής. Από τότε που ήμουν στον Άρη είχα πει ότι είναι πολύ καλό που έγιναν οι δεύτερες ομάδες ώστε να μπορούν τα νέα παιδιά να δουλέψουν σωστά και έπειτα να προωθηθούν στην πρώτη ομάδα. Επειδή γνωρίζω τον κ. Συλαΐδόπουλο και τον τρόπο που δουλεύει θα δούμε κι άλλα Ελληνόπουλα στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού''.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.