Τασιόπουλος: «Όσο περνούν οι μέρες είναι υπέρ του ΠΑΟΚ, θα είναι καλύτερος απέναντι στην Μάλμε»

Metrosport Team02 Αυγούστου 2024

Για την πρόκριση απέναντι στην Μπάνια Λούκα και τα παιχνίδια που ακολουθούν με την Μάλμε για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Τάσος Τασιόπουλος. 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η Μπάνια Λούκα ήταν ένας αντίπαλος στα μέτρα μας. Μόνοι μας το κάναμε ντέρμπι από το πρώτο παιχνίδι και με τα λάθη που κάναμε. Η Μπόρατς είχε ένα δεκάλεπτο δυνατό και τίποτα παραπάνω. Δεν είχε τις δυνατότητες για κάτι περισσότερο. Ήταν εύκολο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ που νίκησε για δεύτερη φορά τους Βόσνιους και πέρασε εμφατικά στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην έχει τον ρυθμό που θέλει γι΄ αυτή την χρονική περίοδο, αλλά στα παιχνίδια με την Μπάνια Λούκα η ομάδα βασίστηκε στην ομοιογένειά της και πέρασε εύκολα στην επόμενη φάση. Ήταν σημαντικό που ο ΠΑΟΚ χθες κράτησε το μηδέν στην άμυνα και πέρασε με άνεση από μία καυτή έδρα. Η περίοδος για τις ελληνικές ομάδες είναι περίεργη και μόνες τους κάνουν τα εύκολα δύσκολα».

Για την αμυντική γραμμή του ΠΑΟΚ:

«Ο Ότο βοήθησε πολύ και είχε καλή εικόνα στη Βοσνία. Ο Κουλιεράκης ήταν σταθερός, αλλά χρειάζεται να έχει μία καλύτερη συννενόηση με τον Εκόνγκ. Αυτό φάνηκε στο πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα. Πολύ σημαντικός παράγοντας στους κεντρικούς αμυντικούς μίας ομάδας είναι να έχουν χημεία, παρά υψηλή ποιότητα.

Όσον αφορά τον Σβαμπ, ο Αυστριακός εμφανίζει μεγάλη σταθερότητα, ξέρει τι να κάνει στο γήπεδο και θα τον χαρακτήριζα ως αγαπημένο παιδί του προπονητή γιατί ότι ακούει τα εφαρμόζει στο γήπεδο».

Για τα παιχνίδια με τη Μάλμε:

«Είναι ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να περάσει τους Σκαδιναβούς και να βρεθεί μία ανάσα από την είσοδό του στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η Μάλμε έχει μεγαλύτερο ρυθμό από τον ΠΑΟΚ, αλλά η ποιότητα των δύο ομάδων διαφέρει. Όσο περνούν οι μέρες ο ΠΑΟΚ θα είναι καλύτερος και είμαι σίγουρος με τις προσθήκες που έγιναν θα παρουσιάσει άλλο πρόσωπο στα δύο παιχνίδια με τη σουηδική ομάδα».

Για τον Μεϊτέ:

«Ο Μεϊτέ είναι πάρα πολύ σημαντικός για τον ΠΑΟΚ. Η εικόνα του, η παρουσία του και ο τρόπος που παίζει θα βοηθήσει την ομάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.