Τασιόπουλος: «Είναι εντυπωσιακό το ποιοι μπήκαν αλλαγή για τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team23 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Τάσος Τασιόπουλος μίλησε στο Metropolis 95.5 για την επικράτηση του ΠΑΟΚ επί της Ελσίνκι και την εμφάνιση του Ντεσπόντοφ.

Αρχικά αναφέρθηκε στο γκολ του Βούλγαρου: «Ήταν δύσκολο να το καταλάβεις ότι πήγε γκολ, αλλά ήθελε να μπει. Πήρε εσωτερικά φάλτσα. Είχε δίκιο ο τερματοφύλακας που είπε ότι μπερδεύτηκε.»

Για τις αλλαγές του Λουτσέσκου: «Τελείως λαικά θα έλεγα ότι είναι εντυπωσιακό ποιοι παίκτες μπήκαν αλλαγή. Είναι μεγάλη υπόθεση να έχει ένας προπονητής καλό πάγκο, όλοι θα μπορούσαν να αγωνίζονται και βασικοί.»

Για την εξέλιξη του αγώνα: «Οι παίκτες είναι άνθρωποι. Ήρθε ένα ψυχρό γκολ, κόντρα στη ροή και μετά η ομάδα θέλει λίγο χρόνο για να συνέλθει. Έπαιξε ρόλο, βέβαια, και ο αγωνιστικός χώρος. Ο Λουτσέσκου έχει στο ρόστερ την ποιότητα για να πάρει ρίσκο.»

Για την εικόνα του Ντεσπόντοφ: «Πήρε... πίσω το γκολ που του ακυρώθηκε με τον Άρη. Δείχνει πολλά πράγματα ο τρόπος που σκοράρει, θα δούμε ακόμη περισσότερα στη συνέχεια.»

Για τις αμυντικές αδυναμίες και τον Εκόνγκ υπογράμμισε: «Αν καμιά φορά συζητάμε για κάτι είναι για τον Ινγκασον. Ήταν μεγάλη υπόθεση για όλη την παρουσία του, όχι μόνο την αγωνιστική. Υπάρχει ακόμη το «φαντασμά» του Ίνγκασον. Ο Κουλιεράκης έχει τρομερές ικανότητες και θράσος με την καλή έννοια. Όλη η καριέρα του είναι μπροστά και τον βλέπω προσγειωμένο. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, μάλιστα, παροτρύνει τους συμπαίκτες του.»

Κατέληξε λέγοντας: «Φέτος οι ομάδες είναι βελτιωμένες. Το πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό από πέρσι. Θα δούμε καλύτερα και πιο ποιοτικά παιχνίδια φέτος.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.