Ταπούτος: «Η τάπα του Μποχωρίδη έγινε στο τελευταίο... πέναλτι του Άρη»

Metrosport Team18 Ιανουαρίου 2024

Για τη μεγάλη νίκη του Άρη, το «ντου» στην κερκίδα μετά το τελευταίο πέναλτι στο...Βικελίδης και την αύρα της κερκίδας μίλησε ο Χρήστος Ταπούτος στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Για τη νίκη: «Τα έχασαν οι αντίπαλοι και θα αναρωτιούνταν πως ξύπνησαν αυτοί; Έγινε ένα ξαφνικό ντου μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Βικελίδης και δυνάμωσε ο παλμός. Η τάπα του Μποχωρίδη έγινε στο τελευταίο πέναλτι του Άρη. Ο Άρης γενικότερα και ειδικότερα στο μπάσκετ είναι ομάδα του κόσμου. Η αύρα του κόσμου δίνει ώθηση και φτερά στα πόδια για να δώσεις το κάτι παραπάνω από αυτό που μπορείς. 

Μέσα στο γήπεδο, πάντα βγάζουμε περισσότερα από αυτά που μπορούμε. Σαν ομάδα δεν οριοθετούμε στόχους, παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι για το καλύτερο. Βλέπουμε ότι παιχνίδι με παιχνίδι εξελισσόμαστε, είμαστε ανταγωνιστικοί και ξέρουμε ότι η ομάδα έχει δυνατότητες και μπορεί».

Τις δυσκολίες των τελευταίων ημερών: «Τις τελευταίες 10 ημέρες ταλαιπωρηθήκαμε πολύ, σχεδόν όλοι οι παίκτες ήταν άρρωστοι και έκαναν προπονήσεις αυτοί που μπορούσαν. Στα τελευταία τρία με τέσσερα παιχνίδια η προετοιμασία ήταν ελλιπέστατη».

Για το τι είπε στο Γκάλινατ μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Καλό αλλά εγώ έκανα καλύτερα (γέλια). Διάβασε τη φάση, έτρεξε, πάτησε καλά, πήδηξε και έβαλε τη μπάλα μέσα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.