Τάνια Τσανακλίδου για Τέμπη: «Απόδοση δικαιοσύνης-Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ»

Metrosport Team12 Οκτωβρίου 2024

«Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ», φώναξε και η σπουδαία ερμηνεύτρια, Τάνια Τσανακλίδου, μαζί με τους συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας των ΤεμπώνΗ Τάνια Τσανακλίδου σε μία αποκλειστική συνέντευξη στην Αναστασία Γιάμαλη και τις «Εξελίξεις Τώρα», στον τηλεοπτικό σταθμό, Mega, χαρακτηρίζει την συναυλία ιστορική και επισημαίνει ότι ήταν τιμή της να δώσει το παρών στον αγώνα των συγγενών των θυμάτων για Δικαιοσύνη.

Το μήνυμα της Τάνιας Τσανακλίδου

«Δεν υπήρχε περίπτωση να μην είμαι στο Καλλιμάρμαρο, από την στιγμή, που με πρότεινε η κυρία Καρυστιανού. Θεωρώ ότι ήταν πολύ μεγάλη μου τιμή να είμαι σε αυτή την ιστορική συναυλία μνήμης με αυτό το παλλόμενο κοινό κάτω από νέα παιδιά κυρίως», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:


«Συγκινήθηκα πάρα πολύ. Θα περάσουν αρκετά βράδια που δεν θα κοιμηθώ, αλλά αυτό με γεμίζει χαρά, γιατί το μήνυμα είναι: ‘’Παιδιά δεν είμαστε μόνοι μας. Όταν είμαστε πολλοί, τίποτα δεν μπορεί να μας νικήσει’’».

«Και η φωνή μας και το τραγούδι μας θα γίνουν ”όπλα”»

Κατόπιν η ερμηνεύτρια μέσα από την εκπομπή «Εξελίξεις Τώρα» υπογράμμισε σχετικά με την τραγωδία των Τεμπών: «Κανένας δεν θα ησυχάσει αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη και το λέω ευθέως να το έχουν στο νου τους οι εξουσίες. Δεν θα επιτρέψουμε να μην αποδοθεί δικαιοσύνη. Και η φωνή μας και το τραγούδι μας θα γίνουν ”όπλα”».

Όσον αφορά για την ένταση που δημιουργήθηκε μεταξύ των οικογενειών των θυμάτων λίγο πριν την συναυλία η κα Τσανακλίδου σημείωσε: «Αυτοί οι άνθρωποι βιώνουν έναν πόνο, που δεν μπορεί κανείς μας να συνειδητοποιήσει το μέγεθος αυτού του πόνου. Δικαιούνται να λένε ό,τι θέλουν και να έχουν την άποψή τους».

«Να μην αφήσουν σε κανέναν να τους κλέψει το όνειρο, η ζωή τους μπορεί να γίνει καλύτερη. Έχουν δικαίωμα να ευτυχήσουν», ανέφερε η ερμηνεύτρια καταλήγοντας την τοποθέτησή της.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.