Ταλιχμανίδης: «Δίκαιο το αποτέλεσμα»-Μαυροβουνιώτης: Δεν βάλαμε το γκολ που αξίζαμε» pics

Χρήστος Λιάπης23 Σεπτεμβρίου 2024


Λευκή ισοπαλία σημειώθηκε στην Τριανδρία στο παιχνίδι του Αχιλλέα με τον Παύλο Μελά.

Ο προπονητής των Σταυρουπολιτών Βαγγέλης Μαυροβουνιώτης για το παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Εurolamp A1 της ΕΠΣΜ επισήμανε:

«Ηταν ένα παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έπαιξε πολύ κλειστά. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον πλήρη έλεγχο δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις αλλά δεν βάλαμε το γκολ που αξίζαμε. Στο δεύτερο δεν είχαμε την απαιτούμενη υπομονή. Παίχτηκε ελάχιστο ποδόσφαιρο λόγω των πολλών διακοπών και έτσι δεν καταφέραμε να βρούμε λύσεις απέναντι σε μια πολυπρόσωπη άμυνα. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Τριανδρίας. Εμεις συνεχίζουμε την προσπάθεια και επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι με ένα εκ των φαβορί για την άνοδο την ομάδα του Ηρακλή Θερμαΐκού.

Η Διοίκηση του ΑΟ Παύλου Μελά θέλει να ευχαριστήσει θερμά το φίλο σωματείο του Αχιλλέα Τριανδρίας για την άψογη φιλοξενία. Ακόμη αναφέρει: Καλή ήταν και η διαιτησία του κυρίου Τζίκα και τον βοηθών του Κορωνά και Μποζατζίδη, αν και υπάρχουν δύο περιπτώσεις που ζητάμε πέναλτι, στο χέρι στην φάση του Γραμμένου και στην ανατροπή του Αζούδη από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο.

Ταλιχμανίδης: «Ισορροπημένο παιχνίδι»

Ο προπονητής του Αχιλλέα Γιώργος Ταλιχμανίδης είπε: «Εγινε ένα δυνατό παιχνίδι ισορροπημένο.  Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πιο κλασικές ευκαιρίες και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο». Για το Πρωτάθλημα ο Γιώργος Ταλιχμανίδης είπε: Θα είναι δύο ταχυτήτων. Τέσσερις πέντε ομάδες θα παλέψουν για τις δύο πρώτες θέσεις και οι υπόλοιπες για την ουδέτερη ζώνη»


 Σημαντική απουσία θα είναι αυτή του Γκέκου που έσπασε το δάχτυλο. Από την άλλη θα επιστρέψουν κάποιοι παίκτες που έλειπαν σε σεζόν.



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube





Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.