Τακουρίδης: Το παρασκήνιο με την κούπα, ο Κοκκινάκης και η στήριξη του κόσμου

Metrosport Team25 Ιανουαρίου 2024

Για την κατάκτηση του Σούπερ Καπ απέναντι στον Ολυμπιακό με 2-3 στο «Μελίνα Μερκούρη» μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο αρχηγός του Δικεφάλου, Γιάννης Τακουρίδης, με τον ίδιος να ζητάει τη στήριξη του κόσμου ενώ εξήγησε και την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ , αναφέροντας χαρακτηριστικά, «Είχαμε συνεχόμενες αλλαγές στο ρόστερ και τώρα έχει έρθει μία ισορροπία στην ομάδα».

Για το ποιος πήρε την κούπα σπίτι του, ανέφερε: «Το που είναι η κούπα να το αφήσουμε ένα μυστήριο; Το σημαντικό είναι το ότι ξέρουμε που θα καταλήξει, στα γραφεία της ομάδας μαζί με τα υπόλοιπα τρόπαια που υπάρχουν στην ομάδα. Κάναμε μία έξοδο με τα παιδιά και την πήρα εγώ για ασφάλεια στο σπίτι μετά το χθεσινό γλέντι και θα έρθει να την πάρει ο Κοκκινάκης να τη χαρεί και αυτός λίγο».

Για το που αφιερώνει τον τίτλο: «Το τρόπαιο αυτό είναι αφιερωμένο στον κόσμο που μας στηρίζει και τους θέλουμε κοντά μας, να πιστεύει την ομάδα και να επιστρέψει στο γήπεδο καθώς χρειαζόμαστε δύναμη για τη συνέχεια, γιατί μπορεί να πήραμε τον πρώτο τίτλο, αλλά έχουμε ακόμα πιο σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας».

Όσο για το πως γλέντησαν την πρώτη κατάκτηση Σούπερ Καπ: «Τετάρτη χθες, δύσκολη ημέρα πήγαμε σε ένα κλαμπ να το γιορτάσουμε, συνήθως οι μικροί είναι αυτοί που πρωταγωνίστησαν».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.