Τάκολα: «Ο Γκαμπιαντίνι μπορεί να κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα»

Metrosport Team16 Ιουνίου 2023

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μίρκο Τάκολα, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Τρίτη Ημίχρονο" στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον συμπατριώτη του Μανόλο Γκαμπιαντίνι, για τον οποίο ο "δικέφαλος" έχει δείξει ενδιαφέρον, για την επιλογή του βασικού επιθετικού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Ο Γκαμπιαντίνι είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής και σημαντικός. Έχει πετύχει πολλά γκολ στην καριέρα του, στην Ιταλία, και φανταστείτε αν έχει σημειώσει αυτά τα γκολ στην Ιταλία, τι μπορεί να κάνει στην Ελλάδα. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ αν καταφέρει και υπογράψει με τον Γκαμπιαντίνι. 

Είναι ένας φορ περιοχής, έχει πολύ καλό σουτ, κυρίως με τον αριστερό του πόδι, είναι πολύ δυνατός και ταχύς επιθετικός. Αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει και τον αποκτήσει, πιστεύω ότι έχει πιθανότητες να πάρει και πάλι έναν ακόμα τίτλο.

Είναι ένας πολύ σημαντικός επιθετικός στην Ιταλία, έχοντας σκοράρει πολλά τέρματα. Θεωρώ πως στην Ελλάδα, που είναι έναν διαφορετικό πρωτάθλημα, μπορεί να βάλει πολλά περισσότερα γκολ. Αν έρθει στον ΠΑΟΚ μπορεί να αναδειχθεί ο καλύτερος παίκτης στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.