Τάκης Ζαχαράτος: Συγκλόνισε στο σημείο που κατέρρευσε η Μαρινέλλα

Metrosport Team28 Σεπτεμβρίου 2024

Συντετριμμένος από τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας της σπουδαίας Μαρινέλλας είναι ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος βρέθηκε στο «Ηρώδειο», στο πλαίσιο της συναυλίας προς τιμήν του σπουδαίου σύνθετη και μαέστρου Γιώργου Κατσαρού.

Μόλις δυο μέρες μετά την κατάρρευση της Μαρινέλλας πάνω στη σκηνή ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος διατηρεί εδώ και χρόνια στενή σχέση με τη μεγάλη ερμηνεύτρια, αφιέρωσε τη νέα του εμφάνιση στη Μαρινέλλα, ενώ καταχειροκροτήθηκε όταν έπεσε στα γόνατα να φιλήσει τη σκηνή.

«Μια βραδιά που σε αυτό το σημείο εγώ θα πρέπει να πω δύο τραγούδια μια σπουδαίας γυναίκας και θα ήθελα τη βοήθειά σας σε αυτό γιατί δεν μου είναι καθόλου εύκολο αλλά με τη δική σας ζεστή αγκαλιά, το δικό σας χειροκρότημα… 

Θέλω να φύγει από την καρδιά σας ένα λευκόχρυσο φως και να πάει να την τυλίξει για να γίνει γρήγορα καλά και να ξανάρθει εδώ.

Και θα φιλήσω αυτή τη γη που λαβώθηκε ο αετός για να σηκωθεί να γίνει καλά και να έρθει εδώ να συνεχίσει γιατί η τέχνη δεν έχει ηλικία», είπε χαρακτηριστικά ο Τάκης Ζαχαράτος.  

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.